Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem fogadjátok el, ha egy lány nem akar semmit tőletek?
Figyelt kérdés
Nem általánosítok, de rengeteg pasival átéltem ezt már, hogy bepróbálkozott, rögtön mondtam, hogy nem akarok semmit, nem voltam köcsög, négyszemközt mondtam meg és szépen, de nem hagyják annyiban. Mi nem érthető ilyenkor? Miért erősködnek ezek a fiúk egy egyértelmű nem után is?2013. dec. 22. 12:34
21/26 anonim válasza:
Jaa szóval elmész bulizni aztán megismersz valakit majd az kikezd veled cseten?
22/26 A kérdező kommentje:
Chat = ő rám ír a derült égből kb.
2013. dec. 22. 13:00
23/26 anonim válasza:
Hát nem vagy köteles válaszolni.
Nem kell mindenkivel beszélni.
Ha meg nem az ismerősöd akkor meg kit érdekel,ha többet úgy sem látod?
24/26 A kérdező kommentje:
Legtöbb esetben a barátnőim ismerősei, szóval nem olyan könnyű.
2013. dec. 22. 13:06
25/26 anonim válasza:
akkor mond meg a barátnőidnek hogy milyen bunkó az ismerőse
gondolom szexuális ajánlatokat is kapsz:D
26/26 anonim válasza:
sok lány hiszi, hogy egy fiú részéről az ismerkedés = pár||szexpartner keresés...pedig nem mindig. (:[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!