Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem fogadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem fogadjátok el, ha egy lány nem akar semmit tőletek?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok, de rengeteg pasival átéltem ezt már, hogy bepróbálkozott, rögtön mondtam, hogy nem akarok semmit, nem voltam köcsög, négyszemközt mondtam meg és szépen, de nem hagyják annyiban. Mi nem érthető ilyenkor? Miért erősködnek ezek a fiúk egy egyértelmű nem után is?

2013. dec. 22. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hát döntsd el,hogy miért akarsz akkor egy pasival beszélni ha nem akarsz tőle semmit?

Ezen gondolkozz el.

2013. dec. 22. 12:47
 12/26 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert nem arra neveltek, hogy köcsög legyek és nem gondolom azt, hogy feltétlenül kiakar velem valaki kezdeni, ha csak hozzám szól. De lehet, hogy tévedek.
2013. dec. 22. 12:48
 13/26 anonim ***** válasza:

Újra felteszem a kérdést.

Te már minden pasival találkoztál?

2013. dec. 22. 12:49
 14/26 anonim ***** válasza:

Mióta vagy egyedül és miért nem akarsz pasit?

Hát valószínű,hogy tévedsz,már bocsi.:)

És az is valószínű,hogy nem nézhetsz ki rosszul ha erőlködnek továbbra is,mert ugye az kell akit nem kaphatunk meg.

2013. dec. 22. 12:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Egy percig sem állítottam azt, hogy minden pasi így viselkedik, csak azt, hogy sok.
2013. dec. 22. 12:51
 16/26 A kérdező kommentje:
14, azért vagyok egyedül, mert nekem ez felel meg. Írtam fentebb, hogy se időm, se türelmem, se energiám nincs egy kapcsolatra. Amúgy az életem nagy részében egyedül voltam eddig.
2013. dec. 22. 12:52
 17/26 anonim ***** válasza:

"Nem általánosítok"

Még is megtetted.Ennyit rólad...

2013. dec. 22. 12:54
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

Arra nem válaszoltál mióta nincs pasid?

Ha jól gondolom nincs sok barátod sem,hogy inkább közösségi oldalon beszélgetsz.Így van?

2013. dec. 22. 12:55
 19/26 A kérdező kommentje:
3 éve nincs és vannak barátaim, szórakozni is eljárok mindenfelé, közösségi oldalon pedig csak olyan emberekkel beszélgetek, akik közeliek. Általában személyesen történnek ezek az esetek, vagy egy személyes kommunikáció után következő chat.
2013. dec. 22. 12:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az ilyen férfiakkal Szívem!

Én ilyenkor tovább állok csendesen.

2013. dec. 22. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!