Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béna, lógós, csúnya, striás kis melleim vannak nagy mellbimbóval. Ezt el tudják fogadni a fiúk?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta, hogy meg e csináltassam. Igazából az én kedvemért is jó lenne, mert elég rossz rájuk nézni.2013. dec. 22. 01:17
11/24 anonim válasza:
Nem a melleid megtekintésével indul az ismerkedés,mire eljut oda,hogy meglássa őket addigra jó esetben kialakulnak érzelmek és nem lesz sorsdöntő a kinézetük. De ha téged nagyon zavar és van rá keret akkor csináltass meg. Nem tudom milyen lehet mondjuk,ha gondolod mutass képet pw-ben.
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát igazából azért kérdeztem meg, mert most új fiú van a láthatáron és félek kicsit tőle, mert az előző fiúm állandóan azzal nyaggatott, hogy valamit kezdjek velük, meg hogy így hogy várom el, hogy vonzódjon hozzám, és természetes, hogy eléggé utálom a melleim.
2013. dec. 22. 01:29
13/24 anonim válasza:
Nem is értem miért voltál olyannal, aki ilyen véleménnyel volt rólad.
14/24 anonim válasza:
volt lógóbb mellű nőm is, nem volt ez gond
szilikon se
15/24 A kérdező kommentje:
nem is tudom... bíztam benne meg azt hittem azért valamennyire szeret.
2013. dec. 22. 01:33
16/24 anonim válasza:
TELJESEN JÓ A HÁRMAS!!!! :DDD Komolyan, én nem tudom, mi bajotok van... :D Mi baja a hármasnak??? :D
18/24 anonim válasza:
A kis mell nem akadály. Az a kérdés mennyire lóg? A mellbimbó pedig bármilyen jó!
19/24 anonim válasza:
Férfi létemre örülnék, ha olyan melleim lennének, mint amilyen a harmadik nőnek :DDD Na jó, azt azért nem :D
20/24 anonim válasza:
Ha igazán szeret a pasi, nem fogja zavarni, ne aggódj.
Nekem nagy, csüngős, striás, parizermellbimbós kebleim vannak, asszimetrikusak...egyszerűen tragikus.Sosem voltak szépek, aztán a 23 kilós fogyásom csak rátett egy lapáttal.
A barátom imádja őket.Játszik velük szex közben, meg azon kívül is :D .Szopizza, nyalja falja, imádja.Mindig az az első, hogy hámoz kifele a melltartómból.Az elején picit feszengtem miatta előtte, most már letojom.
Ha van rá keret, azért szerintem csináltasd meg, magad miatt.A barátom is hiába szereti, én utálom, ezért meg akarom műttetni.De ha normális a srác akivel alakulnak dolgok, nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!