Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az itt síró csúnya szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az itt síró csúnya szűz fiuknak szol! Ha ennek a pasinak van felesége, nektek miért ne lehetne?

2013. dec. 15. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezt már láttam, de ez nem csak ezen múlik hidd el.

Ez szerencse kérdése is, hogy találsz-e megfelelő embert akivel le tudod élni az életed!

2013. dec. 15. 14:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom....En átlagos vagyok de lexar mindenki!
2013. dec. 15. 14:48
 3/12 Generalis ***** válasza:

Én kicsi vagyok engem is lekakil mindenki :'(

15/f

2013. dec. 15. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Végre egy nekem szóló kérdés :3
2013. dec. 15. 14:54
 5/12 A kérdező kommentje:
:)
2013. dec. 15. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

Így van nem csak ezen múlik.

Én majdnem 22 éves koromig voltam magányos, egyszerűen nem találtam rá a páromra. Nekem egy hibám volt, kövér voltam, picit igénytelen de sokan mondták hogy jó képű vagyok annak ellenére, de nem hittem önmagamban, nem volt önbizalmam sem így a kisugárzásommal is csak elijesztettem a lányokat.

Persze volt pár csaj haverom akik elfogadtak de az csak barátság volt.

Egyébként már láttam ezt a filmet én is, de tényleg tenni kell azért hogy valaki rátaláljon a szerelmére.

Én 21 évesen úgy 3 éve estem hatalmas kétségbe amikor már se barátaim nem voltak, teljesen egyedül voltam, csak dolgozni mentem meg időnként ellátogattam egy régi osztálytársamhoz és ennyi.

A dolog nálam úgy kezdődött el, ezt azoknak írom akik hasonló cipőben járnak mint én anno, amikor beláttam hogy tenni kell azért hogy valaki párt találjon magának.

Elkezdtem edzeni hogy fogyjak valamennyit, plusz eljártam csak úgy egyedül úszni péntekenként, bevezettem egy diétát, nem túl drasztikusat csökkentettem a cukros, zsíros ételeket meg a mennyiséget is, és több gyümölcsöt, zöldséget vittem e az étrendembe.

Szépen leadtam jó sok kilót, plusz a vacsorát is elhagytam csak hétvégente vacsoráztam akkor is csak valami nagyon könnyűt mert mondták hogy hirtelen ne hagyjam el.

Amikor közel 125 kilóról lementem 98-100 kilóra akkor egy picit megálltam, de hihetetlen büszke voltam magamra, és akkor ugye az uszodában megismertem egy helyi lányt aki nem rég költözött a környékre. ő sem járt el sehová, mint én, nekem picit hosszú lenne leírnom mi volt az oka hogy nem mozdultam ki, de a lényeg az hogy a csaj egyedül úszott és egyszer valahogy össze akadt a tekintetünk egymással. A csaj csinos volt, karcsú, jó alakja, szép arca tehát pont az ideálom. Amikor egymásra néztünk picit beparáztam önbizalomhiány miatt de a csaj hozzám szólt hogy miért mosolyodtam el amikor ránéztem és miért fordultam el. Akkor bevallottam neki hogy megtetszett a szép mosolya ő nevetett ezen kedvesen, majd megkérdezte hogy mit csinálok úszás után, elmondtam hogy nincs semmi programom, így beültünk kávézni a büfébe. Nagyon jól elbeszélgettünk, mindenben egyet értettünk, gyakorlatilag egyformák voltunk már akkor. Majd amikor már bátrabb lettem, elhívtam randizni és jött velem szívesen. Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, ő megmondta nekem hogy a külső nem éppen érdekli mert nem mindegy mivan belül. Mondta hogy kedves, aranyos, szerethető srác vagyok, aki tiszteli őt, és mivel látja hogy igyekszem nem elhagyni magam ennek is örült hogy nem vagyok olyan negatív emberke.

A szerelem hamar fellángolt mindkettőnkben, hihetetlen hogy összejött nekem a dolog egyből másabb lettem, boldogabb jó volt a kisugárzásom, új társaságba keveredtem mert ő még sulis volt és már kezdett megbarátkozni az osztálytársaival akikhez én is bekerültem a társaságukba, fiúk és lányok vegyesen. Külsőre sokat nem változtam de az utcán is egyre többet néztek rám a szép lányok, mosolyogtak nekem én is visszamosolyogtam, teljesen átalakultam, lett önbizalmam, egy új stílusom, sok régi ismerősöm akik hazakeveredtek fel sem ismertek szinte olyan szinten változtam.

És miért?

Mert tettem érte, kitűztem egy célt, és eljártam emberek közé, egyedül, majd a sors összehozott egy helyes lánnyal aki segített nekem abba hogy visszatérjek a régi önmagamba és legyek barátkozó típus.

Nagyon örültem ennek hogy végre helyre állt az életem ilyen szinten. Még most is együtt vagyunk, hihetetlen nagy a boldogság még mindig.

Csak elárulom az elkeseredett fiúknak, férfiaknak hogy ne adják fel!

2013. dec. 15. 14:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Koszi utolsó.En 119 voltam,le mentem 84 re.Most sincs senkim!Es nem is lesz.

Nekem nincs rá lehetőségem,hogy ússzak sajnos.Pedig szeretnek!

2013. dec. 15. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:

"Most sincs senkim!Es nem is lesz. "

Amíg ilyen a hozzáállásod, szerintem ne is akarj magad mellé senkit.

2013. dec. 15. 18:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert tudom amit tudok!
2013. dec. 15. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyi a hozzá állásoddal van baj.

Az a baj hogy negatívan látsz mindent és ezzel a kisugárzásod is rosszabb hidd el.

Én próbálkoztam lányoknál ezzel a hozzá állással gondoltam mit veszíthetnék és mivel elég sok lány ismerősöm van mindenkitől még attól is aki a megértőbb fajta és elfogadna azt a választ kaptam hogy a kisugárzásom rontja az összképet.

Amint elkezdtem pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, lelkesebb lettem, mosolygósabb baromi érdekes módon egyből máshogy néztek rám az emberek. Magabiztosabb voltam, a jelenlétem is a jót sugározta mindenkibe, egyből jobban tudtam ismerkedni. Persze én sem vagyok egy szépfiú de egy picit adtam magamra, egy olyan lány tanácsára aki otthon van ezekbe a témákba, ő is az a tipikus csúnya kövér lány volt most meg oké van még rajta felesleg de egy kis külső változtatással, ruhatár cserével meg vitt be egy kis mosolyt az életébe egyből egy bombázó lett aki után mennek a pasik. Én is követtem a példáját nagyon sokat segített nekem, bemutatott embereknek akkor tényleg az a magányos farkas voltam és láss csodát egy nem túl népszerű, de olyan ember lettem aki a környéken majdnem midnen társaságba megtalálja a helyét, és a barátnőmre is úgy találtam rá hogy magamat adtam, meg a jó embert, nem a negatív dolgokkal foglalkoztam hanem pozitívan álltam a dolgohkoz, én csak a jókat adtam ki magamról rosszról csak akkor beszéltem ha már határozottan kiismertük egymást. A barátnőm is 1 hónap együttlét után tudta meg hogy én milyen voltam korábban, hogy néztem ki stb... Ő sokszor látott már engem úgy és mondta hogy úgy nem tetszettem volna neki, maximum ha a belsőmet adom, de így most jelenleg a külsőm alapján is elfogadott nem csak a belső miatt bár őt inkább a belső érdekli, de már elég nagy sikert elértem, plusz a munkahelyemen is jobban álltak ám hozzám, közvetlenebb lettem, lelkesebb és sok minden változott ott is.

Egy kis változtatással az ember sokat elérhet, türelemmel és kitartással, meg egy kis bele adással.

Hidd el van az a lány aki szeretni fog téged.

2013. dec. 15. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!