Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béna, lógós, csúnya, striás kis melleim vannak nagy mellbimbóval. Ezt el tudják fogadni a fiúk?
kép nélkül nem tudjuk:
"Most a hétvégén történt velem ez.
Megismerkedtem egy 36 éves nővel,aki felhívott a lakásába.Kellemes beszélgetés után sikerült eljutni a kicsomagolási fázishoz és amikor lekerült a melltartó nagyon váratlan látvány fogadott.Nem kicsi megereszkedés,hanem szó szerint lógott neki.Abban a szent pillanatban az összes vér a lábamba szállt le és máris menekülési üzemmódba kapcsoltam és elég gyorsan kiviharzottam a lakásából.
Ma is ennek az incidensnek hatása alatt állok.
24F
Keress kérdéseket hasonló témákban: döbbenet, gáz, szex
12-16 12:25"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__51..
ha csak esztétikailag hozatod rendbe és nem kitömeted az okés.
az neked is jót tenne,meg a jövendőbelinek is,mert én is voltam már együtt nem 1 nővel,akik mindenben benne voltak,csak a melltartót nem veszik le.
és persze észre sem veszik,hogy egy tapasztalatlanabb partner,akár visszautasításnak is veheti a komplexusukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!