Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szűz barátnőt szeretnék?
Figyelt kérdés
Én is az vagyok, és mindképpen egy "ártatlan" lányt szeretnék :)
17/f
2013. dec. 21. 23:54
11/18 anonim válasza:
Szerintem jó èrzès tudni hogy te vagy az első neki,idáig èn is így èreztem,de megtaláltam magamnak a tökèletes nőt aki álmaim nője!! Igaz nem èn voltam neki az első,zavart is pár dolog meg mèg mindig van dolog,amin nem tudom lassan 1 èv alatt se tultenni magam,de imádjuk egymást ès lènyegtelen,hogy az első vagyok -e neki..hanem az a lènyeg hogy az utolsó legyek az èletèben!! Lènyegèben ennyi..:)
12/18 anonim válasza:
Később pedig jön a kíváncsiság mindkét félnél: Mással vajon milyen lehet? Biztos, hogy vele a legjobb?
13/18 anonim válasza:
Amikor azt írtad, hogy: 'Én is az vagyok', azt hittem te is egy szűz lány vagy. :)
Visszatérve a kérdésre, szerintem nem gond. De azért ne ez legyen az elsődleges szempont. :)
14/18 anonim válasza:
Épp azt akartam írni, hogy ha Te is szűz vagy, akkor természetes.:)
15/18 anonim válasza:
Normális, és jobb is, mert azoktól legalább nem kaphatsz el semmit.
16/18 anonim válasza:
Utcsó, én 13 éves szűzként kaptam el egy gombát a suli wc-jéről.
17/18 anonim válasza:
23:10 -> de szemét vagy xD
Én 20:36 vagyok, nem én írtam :D Meg lehet nézni egyébként, hogy ki hány %-ba ad hasznos válaszokat, így nem jött be xD
18/18 anonim válasza:
Bár kétféleképpen lehet érteni amit írtál. :D
Hát akkor részvétem, hogy elkaptad. Máskor jobban vigyázz! És terítsd le az ülőkét, nehogy hozzáérj a WC-hez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!