Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok bejövök neki?
Van 1 fiú a suliban,akire mostanában figyeltem fel (kb 2 hónapja) Ő egy évvel fiatalabb ezért 1 évvel lentebb jár tőlem. Nagyon érdekes mert van amikor mélyen a szemembe néz,de van amikor feltünöen kerüli a tekintetem. Van amikor direkt ott körözget körülöttem,vagy oda jön a csocsóasztalhoz,de soha nem szólít meg. Ez lehet azért mert idösebbek vagyok nála v csak szimplán azért mert nem tetszek neki. (vagy esetleg azért mert elötte megölelt engem 1 fiú-nagyon sajnálnám,ha csak ezért nem mert volna odajönni..)
Vélemény?
[L/14-J]
Nekem az a gáz,hogy nem vagyok benne biztos,hogy én is bejövök neki...ha biztosra tudnám,már lehet odamentem volna hozzá beszélgetni. Amúgy szerintem hívd el azt a lányt sétálni.Ha sétáltok abban semmi rossz nincs :D Majd meglátjátok,h hogyan alakul.
Sok sikert! :)
Én is ebben a cipöben járok :S
Van az osztályomba egy lány aki nagyon tetszik :$ Ott ülök mellette. Jókat beszélgetünk nevetünk, de nem merem megmondani neki, hogy tetszik :$
És nem tudom mit csináljak.
Jívd el külön sétálni,v esetleg délután egy talira pl kutáyt sétáltatni :d Ha te is bejösz neki tuti,h elmegy veled!
(ezt az utolsónak :d)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!