Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú a suliban,akire mostanában figyeltem fel (kb 2 hónapja) Ő egy évvel fiatalabb ezért 1 évvel lentebb jár tőlem. Nagyon érdekes mert van amikor mélyen a szemembe néz,de van amikor feltünöen kerüli a tekintetem. Van amikor direkt ott körözget körülöttem,vagy oda jön a csocsóasztalhoz,de soha nem szólít meg. Ez lehet azért mert idösebbek vagyok nála v csak szimplán azért mert nem tetszek neki. (vagy esetleg azért mert elötte megölelt engem 1 fiú-nagyon sajnálnám,ha csak ezért nem mert volna odajönni..)

Vélemény?

[L/14-J]

2009. nov. 25. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te szeretnéd , hogy bejöjj a fiúnak, csak hát vajon zavarja e az az 1 év korkülönbség? Én a helyében simán odamennék hozzád. Igen nagy a valószínűsége, hogy tetszel neki. Majd jó nagyokat drukkolok, hogy összejöjjetek.

17/F

2009. nov. 25. 21:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy szeretném. Ha nem tetszene nem foglalkoznék vele. :)
2009. nov. 25. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kulcsa dolognak, hogy mélyen a szemedbe néz. Biztos, hogy tetszel neki. Ha szorgalmasan adod feléje a jeleket előbb utóbb meg fog szólítani. Talán már keresi is a megfelelő alkalmat. Nincs valami hobbija amiről tudsz ? Ha egy kicsit érdeklődnél a tevékenysége iránt , az is lehet jelzés számára....
2009. nov. 25. 21:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát valamit biztos sportolhat,mint általában az ilyen korú srácok.A suliban a legelterjetebb sport a fiúk között a kosár. Valószínű,hogy Ő is játszik,mert elég magas. De azért szerintem az elég ciki lenne,ha beálítanék az edzésükre :D xD
2009. nov. 25. 21:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am a szövegben nem idösebbek,hanem idösebb **** Sorry :D
2009. nov. 25. 21:48
 6/14 anonim válasza:

Húúú, ne is mond ! Nekem is van egy fiú aki nagyon tetszik. A szemei olyan gyönyörűen mély feketék. Teljesen megbabonáz mikor belenéz a szemembe. Ő is 1 évvel fiatalabb mint én, de úgy látszik, hogy járni fogunk.

L:15

2009. nov. 25. 22:43
 7/14 anonim válasza:
Azért azt nem kellett volna hagynod, hogy megöleljen valaki, ha ővele szeretnél járni... (előző voltam)
2009. nov. 25. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:
proba szerencse @.@
2009. nov. 25. 23:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Ennek a fiúnak pedig nagyon szép szürkés-kék szeme van (L)-annyira szép (L) De jó nektek :D

Am meg az-az ölelős rész,nem direkt volt :P

2009. nov. 26. 13:12
 10/14 anonim válasza:

Én is ebben a cipőben járok. Tetszik a suliból egy egyel feljebb járó lány, és biztos vagyok benne hogy én is tetszem neki, de nem merem megszólítani. Eléggé tapasztalatlan vagyok a randizásban meg ilyenekben és félek, hogy kinevet , mert még nem jártam lánnyal. Pedig valahogy már el kéne kezdeni. A nővérem azt mondja, hogy egyszerűen csak hívjam el hétvégén sétálni, hmm... nem tudom minek örülne egy lány.. Szerint már ő is nagyon várja, hogy járjunk....

14F

2009. nov. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!