Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok bejövök neki?
Van 1 fiú a suliban,akire mostanában figyeltem fel (kb 2 hónapja) Ő egy évvel fiatalabb ezért 1 évvel lentebb jár tőlem. Nagyon érdekes mert van amikor mélyen a szemembe néz,de van amikor feltünöen kerüli a tekintetem. Van amikor direkt ott körözget körülöttem,vagy oda jön a csocsóasztalhoz,de soha nem szólít meg. Ez lehet azért mert idösebbek vagyok nála v csak szimplán azért mert nem tetszek neki. (vagy esetleg azért mert elötte megölelt engem 1 fiú-nagyon sajnálnám,ha csak ezért nem mert volna odajönni..)
Vélemény?
[L/14-J]
Ezek szerint te szeretnéd , hogy bejöjj a fiúnak, csak hát vajon zavarja e az az 1 év korkülönbség? Én a helyében simán odamennék hozzád. Igen nagy a valószínűsége, hogy tetszel neki. Majd jó nagyokat drukkolok, hogy összejöjjetek.
17/F
Húúú, ne is mond ! Nekem is van egy fiú aki nagyon tetszik. A szemei olyan gyönyörűen mély feketék. Teljesen megbabonáz mikor belenéz a szemembe. Ő is 1 évvel fiatalabb mint én, de úgy látszik, hogy járni fogunk.
L:15
Ennek a fiúnak pedig nagyon szép szürkés-kék szeme van (L)-annyira szép (L) De jó nektek :D
Am meg az-az ölelős rész,nem direkt volt :P
Én is ebben a cipőben járok. Tetszik a suliból egy egyel feljebb járó lány, és biztos vagyok benne hogy én is tetszem neki, de nem merem megszólítani. Eléggé tapasztalatlan vagyok a randizásban meg ilyenekben és félek, hogy kinevet , mert még nem jártam lánnyal. Pedig valahogy már el kéne kezdeni. A nővérem azt mondja, hogy egyszerűen csak hívjam el hétvégén sétálni, hmm... nem tudom minek örülne egy lány.. Szerint már ő is nagyon várja, hogy járjunk....
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!