Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan szexelnünk kéne, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan szexelnünk kéne, de nem merek, mert ronda a bőröm. Ezt nem merem elmondani, de el kell. hogy kellene beavatnom őt?

Figyelt kérdés
Félek hogy majd utána erőltetné a barátom, hogy de nem baj, és hogy mutassam meg biztos nem olyan csúnya.Szerintem megértené, hogy nem akarom megmutatni, talán, de utána, ha látná is, akkor biztos kiábrándulna picit.a legrosszabb helyen van bőrelváltozás.. a belső combjaimon. Elég kövér voltam , lefogytam, régen összeértek a combjaim, sokszor kidörzsölődtek, ezért a bőröm is más lett , sokkal sötétebb ott a bőr. Nemrég mentem el vele bőrgyógyászhoz mert még előtte is szégyelltem. Aztán elkezdtünk egyfajta kezelést és már egész jó hatása van a bőrömre, de havonta egy kezelés van és még kell 2. Tehát még két -három hónap mire, valahogy ki fogok nézni. Szerintem biztos zavarná a barátom, bár lehet nem említené meg, de akkor is nagyon csúnya. Ezt így megmondani nem igazán merem neki. MÁr, hogy hol olyan csúnya a bőröm.
2013. dec. 20. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hidd el,hogyha beindul akkor marhára nem fogja érdekelni.
2013. dec. 20. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és megmondom hogy szerintem " csúnya" e. ;)
2013. dec. 20. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy zavarja! :D
2013. dec. 20. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem fogja zavarni. Van egy haverom. Motorbalesete volt, és megégett a combja. Mesélte, hogy amikor ilyesmire kerülne a sor mindig közli hogy vele ez történt ez van így kell elfogadni őt. Tudtom szerint eddig még senkit nem zavart. Ritkán találkozok vele de utolsó infóm szerint a jelenlegi párjával már évek óta együtt vannak.
2013. dec. 20. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
hát pedig én nagyon utálom, el se tudom képzelni, hogy hogy tudna valaki így szeretni, vagy hogy ne zavarná őt.
2013. dec. 20. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy téged zavar, hiszen tudod az okait, emlékek kötődhetnek hozzá, ami valószínűleg nem túl jó emlék. Szóval érthető, hogy téged zavar és nem tudod elképzelni, hogy egy fiút ne zavarjon ez. De hidd el, nem fog ezzel foglalkozni, hiszen szeret és téged akar. Úgy, ahogy vagy. Egyébként pedig, mint írtad, szebb lesz a kezelés végén, tehát ez egy átmeneti állapot.
2013. dec. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!