Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Légyszíves, valaki segítsen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszíves, valaki segítsen. Hogy tudnám neki elmondani?

Figyelt kérdés
van 1 srác, 25 éves, kicsivel több mint 1 éve ismerjük egymást, de nem beszélünk sokat, mert csak az edzőm.ma van 9 hónapja hogy beleszerettem, és már alig bírom. El szeretném mondani neki hogy szerelmes vagyok belé, de nem tudom, hogyan. Csak köszönőviszonyban vagyunk, tényleg nem beszélünk sokszor. TUDOM, HOGY NEM LESZ KÖZTÜNK SEMMI! És nem is szeretnék semmit. Csak elakarom neki mondani. Valaki segítene, hogy hogyan írhatnám meg neki? Nem szeretném hogy hülyének nézzen, és "rizsázni" sem szeretnék neki, de azt is meg akarom neki mondani hogy tudom hogy nem lesz semmi. Nagyon szépen kérlek Titeket, segítsetek! Nagyon hálás lennék! Kérlek ne legyetek bunkók! Előre is köszi! 14/L
2013. dec. 9. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen attól függ milyen stílusú, magyarán mennyire tart távolságot, meg hogy tudja-e hány éves vagy és mennyinek nézel ki
2013. dec. 9. 22:17
 2/9 Noydra ***** válasza:

Ne haragudjál meg de 14 évesen ne legyél szerelmes 25 évesbe. Ha elmondod meg úgyis csak kinevet, ha meg nem, akkor pedofil.

Akkor meg minek akarod elmondani?

2013. dec. 9. 22:18
 3/9 A kérdező kommentje:

#1:stílusa...inkább az a lezser,laza srác,focista,ebből pedig szerintem mindent lelehet szűrni.

#2:nem kell mindjárt pedofilozni. Nem az!

2013. dec. 9. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:
ja és #1-es: tudja hogy 14 vagyok
2013. dec. 9. 22:22
 5/9 Noydra ***** válasza:
Szövegértést még gyakorold :)
2013. dec. 9. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

2 év múlva simán odamehetsz, bár gondolom ez nem vigasztal, én idősebb vagyok és már volt, h 16 éves lány ilyennel jött. Cuki volt sütit akart nekem sütni:) Nem röhögtem ki, ilyesmi eszembe se jutott, de nem igazán hittem hogy komolyan gondolja, nem is volt úgy

#1 voltam

2013. dec. 9. 22:29
 7/9 A kérdező kommentje:

#5-ös: értem, hogy hogyan gondoltad, de tudom hogy kiröhögni nem fog, mert nem olyan. Szóval ha ndm röhög ki, akkor már egyből pedofil?:D

gondolom ha nem röhög ki, akkor finoman visszautasít. Amúgy meg telitalálat, szövegértésből tényleg nem vagyok jó:D

2013. dec. 9. 22:32
 8/9 A kérdező kommentje:
#6-os, aki igazából az #1-es:D: 2 év múlva? Lehet addigra már gyereke lesz. Hál' Isten most még barátnője sincs:D
2013. dec. 9. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó dehát most ezzel Ő mit kezdjen, szerinted?
2013. dec. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!