Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszíves, valaki segítsen. Hogy tudnám neki elmondani?
Ne haragudjál meg de 14 évesen ne legyél szerelmes 25 évesbe. Ha elmondod meg úgyis csak kinevet, ha meg nem, akkor pedofil.
Akkor meg minek akarod elmondani?
#1:stílusa...inkább az a lezser,laza srác,focista,ebből pedig szerintem mindent lelehet szűrni.
#2:nem kell mindjárt pedofilozni. Nem az!
2 év múlva simán odamehetsz, bár gondolom ez nem vigasztal, én idősebb vagyok és már volt, h 16 éves lány ilyennel jött. Cuki volt sütit akart nekem sütni:) Nem röhögtem ki, ilyesmi eszembe se jutott, de nem igazán hittem hogy komolyan gondolja, nem is volt úgy
#1 voltam
#5-ös: értem, hogy hogyan gondoltad, de tudom hogy kiröhögni nem fog, mert nem olyan. Szóval ha ndm röhög ki, akkor már egyből pedofil?:D
gondolom ha nem röhög ki, akkor finoman visszautasít. Amúgy meg telitalálat, szövegértésből tényleg nem vagyok jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!