Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virág téma! Lányok nők, vágytok rá akár randin vagy kapcsolatban?
Holnap lesz az első randim egy lánnyal és gondoltam veszek egy szál vörös rózsát.A pénzt nem sajnálom az nem is érdekes.Az a lényeg,hogy tuti siker legyen.
Na de nem is ez a lényeg.Ti szerettek kapni?
Én nagyon szeretem a virágokat, a rózsa pedig a kedvencem. De első randira szerintem se vigyél neki. Nem is csak a jelentése miatt, hanem mert az első randi csak az ismerkedésről szól. Még nem a barátnőd. Nekem ez túl nyomulós lenne. Üljetek be valahova, hívd meg egy italra, sütire és beszélgessetek. Ennyi tökéletesen elég. Ha már úgy érzed, hogy komolyabbra fordultak a dolog, vihetsz neki virágot.
Ha pedig már jártok, akkor mindenképp lepd meg vele időnként, csak úgy is, minden különösebb indok nélkül. Szerintem ennek minden lány nagyon örülne :) :)
Én kifejezetten utálom a virágokat. A gesztust természetesen értékelem, és ha olyan embertől kapom, aki szimpatikus, biztos, hogy jól esne, de ha egy mód van rá, akkor NE virágot.
Bőven elég, ha helyette 2-3szor elmondja a randin, hogy mennyire csodálatos élőlény vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!