Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Virág téma! Lányok nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virág téma! Lányok nők, vágytok rá akár randin vagy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Holnap lesz az első randim egy lánnyal és gondoltam veszek egy szál vörös rózsát.A pénzt nem sajnálom az nem is érdekes.Az a lényeg,hogy tuti siker legyen.

Na de nem is ez a lényeg.Ti szerettek kapni?

2013. dec. 20. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
elsö randin szerintem ne vigyél. Nem ezen fog mulni a randi sikere. késöbb ha már együtt jártok akkor nyugodtan, a legtöbb lány nö természetesen örül neki.
2013. dec. 20. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Első randin elég, ha meghívod egy italra. Másodikra már vihetsz virágot, ez azt jelenti, tetszik. Én speciel a csokinak jobban örülök :) De valaki hagyományos típus, majd kiderül, szereti-e a virágot.
2013. dec. 20. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem csak egy bajom van a rózsával, hogy utána egész végig fogni kell. Persze ha csak 1 órát kávéztok akkor mindegy, de moziba meg hasonló macerás. Inkább akkor randi vége fele úgy menjetek, hogy a virágoshoz beugrasz és gyorsan veszel egy csokrot, az szerintem szépen tud elsülni, főleg, ha úgy is telt a randi. (ha kínosan és érzed, hogy ebből nem lesz semmi, akkor nem eröltetném)
2013. dec. 20. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a virágokat, a rózsa pedig a kedvencem. De első randira szerintem se vigyél neki. Nem is csak a jelentése miatt, hanem mert az első randi csak az ismerkedésről szól. Még nem a barátnőd. Nekem ez túl nyomulós lenne. Üljetek be valahova, hívd meg egy italra, sütire és beszélgessetek. Ennyi tökéletesen elég. Ha már úgy érzed, hogy komolyabbra fordultak a dolog, vihetsz neki virágot.

Ha pedig már jártok, akkor mindenképp lepd meg vele időnként, csak úgy is, minden különösebb indok nélkül. Szerintem ennek minden lány nagyon örülne :) :)

2013. dec. 20. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten utálom a virágokat. A gesztust természetesen értékelem, és ha olyan embertől kapom, aki szimpatikus, biztos, hogy jól esne, de ha egy mód van rá, akkor NE virágot.

Bőven elég, ha helyette 2-3szor elmondja a randin, hogy mennyire csodálatos élőlény vagyok.

2013. dec. 20. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
A virág ilyen nem is tudom... "Letéptem neked egy halom virágot, gyakorlatilag megöltem őket, csak hogy elhozzam neked, de rakd be őket a vízbe, hogy minél lassabban haljanak meg, míg te végig nézed lassú haláltusájukat" A lehető legdemoralizálóbb gesztus.
2013. dec. 20. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
inkább valami csokit.:)
2013. dec. 21. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Elso randin ha viragot kapnek elegge meg lennek lepodve. Inkabb majd ha mar lesz valami koztetek vagy ha alakulgat a dolog. Szerintem minden lanynak jol esne ha a szuletesnapjan vagy nevnapjan meglepned egy csokorral a kedvenc viragabol. Szep a rozsa is, de jobban orulne ha a kedvenc viragat adnad neki.
2013. dec. 21. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!