Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virág téma! Lányok nők, vágytok rá akár randin vagy kapcsolatban?
Holnap lesz az első randim egy lánnyal és gondoltam veszek egy szál vörös rózsát.A pénzt nem sajnálom az nem is érdekes.Az a lényeg,hogy tuti siker legyen.
Na de nem is ez a lényeg.Ti szerettek kapni?
A voros rozsa az eleg snassz. Fantaziatlan, giccses, elcsepelt, es elvileg nagy szerelmet jelent, ami elso randin szinten korai meg.
Viragot vihetsz, en inkabb egy pici szines csokrot adnek, vagy egy szal vidam viragot.
Vörös rózsát csak akkor, ha lakásra mész szexelni.
Első randira fehéret, könyörgöm...
A már kiteljesedett szerelemre sárgát...
Első randin rózsát ne!
Ha mindenképp akarsz neki adni, akkor valami olyat, ami nem bír jelentéssel, pl. csoki, vagy kis plüss állatka... vagy virágot, de ami nem bír semmilyen jelentéssel!
Én a vörös rózsát szeretem nagyon.
De egyébként vigyázz, mert vörös rózsát nem szabad randira vinni, csak rózsaszint. A vöröst akkor illik, ha már jártok, mert az a szerelem jelképe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!