Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ölelget részegen a legjobb barátnőm pasija?
Kedves Kérdező!
Azért ítélkeznek, mert úgy gondolkodnak, hogy ami "egyértelmű", azt szégyen megkérdezni. De szerintem csak a buta ember nem kérdez, a buta ember hiszi azt, hogy nagyon tudja a dolgokat. Én fizikusnak tanulok, természetemnél fogva afféle "tudós" jellem vagyok, és gyakran teszek fel olyan kérdéseket is, amire mások szerint egyértelmű a válasz. Rendszerint engem néznek hülyének, miközben az IQ-juk legalább 20 ponttal kisebb, mint az enyém, még egy másodfokú egyenletet is nehezükre esik megoldani MEGOLDÓKÉPLETTEL!
Én teljesen megértelek, tudom, hogy rosszul esik, mikor lehülyézik az embert, mert kérdezni, kételkedni mer, de szerintem ne változz meg miattuk!
Egyébként hogy lett itt mindenki akkora pszichológiazseni, hogy lebutázzák a kérdezőt?
Az emberi viselkedés egy igen összetett dolog, szerintem az a buta, aki ezt nem látja...
Na, tehát a kérdésedre válaszolni is próbálok, habár, régi kérdés.
Szerintem ilyenkor érdemes megfigyelni, hogy a többi emberrel hogyan viselkedik részegen, fiúkat is ölelget, vagy csak lányokat, vagy csak téged? Ha nem vagy a közelében, megkeres, és úgy ölelget? Vagy csak akkor ölelget, ha éppen ott vagy?
És hogy történik ez a megölelés? Megelőzi valamilyen párbeszéd? Mit mond?
Általában mikor megölel, azt láthatja a barátnője is?
Vagy csak akkor ölelget, ha nincs ott a barátnője?
Egyelőre ennyi, amit fontosnak gondoltam a kérdés eldöntésében.
Üdv.
26/N
Hűű, hát ez ezer éve skérdés.
Nem igen értem a sok "Butázó" választ. Egyrészt igen a sok ölelgetés részegen is azt jelenti, hogy tetszik valamennyire a másik és talán meg is dugna. Kár ezt ragozni, hozzám pl mindegiyk - egyébként FOGLALT- pasi a munkahelyen így kezdett el közeledni az iszogatós estéken. Csak mondom.
Szóval ezek az indokolatlan ölelgetések, jól érezte a kérdező, egyáltaán nem baráti gesztusok már. Rászegen az ember egyedül a gátlásaiból veszít, gátlástalanabb lesz, jobban megmeri csinálni, ami benne van.
A kérdést pedig azért tette fel a kédező, mert részegen is visszafoghatnák magukat az ilyenek.
( Sztori: Nálam volt hogy adott személy haverja szólt rá konkrétan az illetőre ilyenkor, hogy a nője otthon várja.. Pedig csak közelhajolt részegen és megölelt.. A vicces, hogy én is csak pilalantra elgondolkotam akkro, hogy most mi van? Ismerem a nőjét. Mindneki ismeri. ENnyire nem vagyunk jó viszonyban. - ÉS ekkor szólt közbe a kollégám, aki mellettünk volt.. Akkor tudtam, hogy igen, jól éreztem.)
Nyilván én is voltam haosnló helyzetben, külön figyeltem rá részegen is, hogy véletlenü se engedjem el magam, ha nem szabad. Az ember csak nem akarja elhinni, hogy tényleg úgy közelednek most hozzájuk, ahogy egyébként qrvára nem kellene, mert nem illik oda...
De néhány embernek gondolom csak akkor esne le a tantusz itt, ha a munkahelyi bulin az ő nőjét ölelgetné egy kedves ismerőse - gondolom a háta mögött, persze-. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!