Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ölelget részegen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ölelget részegen a legjobb barátnőm pasija?

Figyelt kérdés
Amikor nem iszik, nem csinálja. Némi alkohol után viszont 3x-4x-5x is megölel egymás után, de miért?

2013. dec. 20. 08:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem, ez így nem igaz. Volt egy komolyabb törés a kapcsolatunkban nem olyan régen és mivel én eddig hagytam magam megvezetni, a jövőben pont ezt szeretném elkerülni.
2013. dec. 20. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leirom megegyszer, jo lassan, figyelj!

Reszegen az ember viselkedese megvaltozik. Valaki agressziv lesz, valaki baratsagos, valaki csendes, valaki hangos, stb. Az itelokepesseg mindenkinel romlik. Van aki olyat mond amit maskor nem tenne, van aki balesetet okoz, van aki olyanba kot bele akitol meg kene ijednie, van aki olyat olelget akit nem szabadna.

Ebbol nem lehet semmilyen kovetkeztetest levonni. Aki reszegen balesetezik, az sem feltetlenul rossz sofor, aki reszegen olelget, az sem feltetlenul szerelmes beled.

2013. dec. 20. 10:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Szerintem te nem érted. Mindenki válaszára igyekeztem reagálni. Nem mindegyik neked szólt.

Ja és én is remélem, hogy NEM szerelmes belém. Csak, hogy tudd!

2013. dec. 20. 10:07
 14/22 anonim ***** válasza:

A férfi és a nő különböző sorrendben nyílik meg a másik nem előtt, ezért értik félre nők sokszor a férfiak szexuális közeledését (azt hiszik hogy szerelmesek beléjük).

Férfi először szexuálisan nyílik meg (ehhez elég egy ápolt, vonzó nő; érdeklődést felturbózza a pia), majd érzelmileg, de bízni csak ezek után lassan kezd egy nőben.

Nőnek meg rögtön az elején kicsit bíznia kell a férfiban ahhoz, hogy érzelmileg megnyíljon előtte, majd ezt követően elfogadja a szexuális közeledését.

Piásan buliban néha én is közeledtem csajom barátnőihez (igen akkor abban a hangulatban szívesen meg is dugtam volna őket), ok józanul is eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne velük egy kicsit eljátszadozni, de az még csak eszembe sem jutott, hogy kicsikét is szerelmes lennék egyikükbe is.

36F

2013. dec. 20. 10:25
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm #14, így már kerekedik a történet :)

Több hónapig tartott ez nálunk és remélem, a jövőben nem fog folytatódni. Már egy ideje ki akartam törni ebből a furcsa játékból, de csak most adódott rá lehetőség. Talán végre most az egyszer tanulok is majd a saját hibámból :DD

2013. dec. 20. 10:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Buta vagy te.
2013. dec. 20. 13:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam butának, csak szeretném tisztán látni, hogy mi van/nincs közöttünk.
2013. dec. 20. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Neked abszolút legyezgeti a hiúságodat a dolog,nagyon is tetszene,ha valóban érdekelnéd a srácot.Ám ki kell ábrándítsalak ilyen szempontból,ugyanis a csávó szimplán ittas.Bár benne lehet a pakliban,hogy ilyen állapotában lehetnek szexuális jellegű gondolatai is veled kapcsolatosan,viszont ez nem jelent semmi komolyat.Elvégre nem a te kezedet fogja,nem te vagy a párja,egyebek.
2013. dec. 22. 15:46
 19/22 A kérdező kommentje:

A hiúság távolabb áll tőlem, mint gondolnád ... Ahogy írtam, szeretnék tisztán látni.

Miért ítélkeznek itt ilyen sokan? :S

2013. dec. 22. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem is megölel párszor a haverom ha részeg.Akkor most meg akar dugni?:)32/f
2014. máj. 8. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!