Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ölelget részegen a legjobb barátnőm pasija?
Akkor leirom megegyszer, jo lassan, figyelj!
Reszegen az ember viselkedese megvaltozik. Valaki agressziv lesz, valaki baratsagos, valaki csendes, valaki hangos, stb. Az itelokepesseg mindenkinel romlik. Van aki olyat mond amit maskor nem tenne, van aki balesetet okoz, van aki olyanba kot bele akitol meg kene ijednie, van aki olyat olelget akit nem szabadna.
Ebbol nem lehet semmilyen kovetkeztetest levonni. Aki reszegen balesetezik, az sem feltetlenul rossz sofor, aki reszegen olelget, az sem feltetlenul szerelmes beled.
Szerintem te nem érted. Mindenki válaszára igyekeztem reagálni. Nem mindegyik neked szólt.
Ja és én is remélem, hogy NEM szerelmes belém. Csak, hogy tudd!
A férfi és a nő különböző sorrendben nyílik meg a másik nem előtt, ezért értik félre nők sokszor a férfiak szexuális közeledését (azt hiszik hogy szerelmesek beléjük).
Férfi először szexuálisan nyílik meg (ehhez elég egy ápolt, vonzó nő; érdeklődést felturbózza a pia), majd érzelmileg, de bízni csak ezek után lassan kezd egy nőben.
Nőnek meg rögtön az elején kicsit bíznia kell a férfiban ahhoz, hogy érzelmileg megnyíljon előtte, majd ezt követően elfogadja a szexuális közeledését.
Piásan buliban néha én is közeledtem csajom barátnőihez (igen akkor abban a hangulatban szívesen meg is dugtam volna őket), ok józanul is eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne velük egy kicsit eljátszadozni, de az még csak eszembe sem jutott, hogy kicsikét is szerelmes lennék egyikükbe is.
36F
Köszönöm #14, így már kerekedik a történet :)
Több hónapig tartott ez nálunk és remélem, a jövőben nem fog folytatódni. Már egy ideje ki akartam törni ebből a furcsa játékból, de csak most adódott rá lehetőség. Talán végre most az egyszer tanulok is majd a saját hibámból :DD
A hiúság távolabb áll tőlem, mint gondolnád ... Ahogy írtam, szeretnék tisztán látni.
Miért ítélkeznek itt ilyen sokan? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!