Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csak akkor néztek meg egy lányt, ha tetszik? Lehet más oka is annak, ha egy adott lányt mindig megbámultok?
Figyelt kérdés
Mert van egy pasi, akit szinte naponta látok, mert ő is ugyanazzal a busszal jár munkába és nyáron figyelt fel rám, és gyakran néz, de csak diszkréten, mert ha odanézek, akkor elüti a fejét. Én se szoktam feltűnően nézni, csak ha rám néz, de valamelyikünk mindig elkapja a tekintetét. És így nagyon nem jutunk egyről a kettőre, én nem merek kezdeményezni, mert nem vagyok benne biztos, hogy bejövök neki és szégyenlős is vagyok. Ő biztos, hogy nem félénk típus, mert egy városban lakunk és annyit tudok róla, hogy nem olyan, legalább is nem tűnik annak. Ráadásul mindig a haverjaival utazik, de ha egyedül van akkor sem kezdeményez. Mit kéne tennem, lépjek egyáltalán, csak az a baj, ha meglátom ideges leszek és ez meglátszik rajtam és olyan görcsössé válok. De unom már ezt a stagnálást, tegyek valamit v. felejtsem el? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?2013. dec. 19. 21:54
1/4 anonim válasza:
Amikor egyedül van, ülj le mellé. Onnantól már neki kell lépni.
2/4 anonim válasza:
Mindent megbámulunk ami mozog az ősi vadászösztön miatt.Aztán eldöntjük hogy mivel lőjünk rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Ő sose ül mellém, ha van szabad hely mellettem, akkor sem, szinte kerül olyankor. Ezért én sem merek mellé ülni.
2013. dec. 19. 21:57
4/4 anonim válasza:
ismerős helyzet én egy lánnyal voltam így, mert manapság már nem találkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!