Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a Nőnek? Férfi, biztos megélhetés, vagy egészséges gyerek?
Azért egy értelmes nőnek idővel rá kell jönnie,hogy függeni a férfitól az nem önmegvalósítás.
Ha megnézed,aki számára ez az önmegvalósítás,azok a nők primitívek,akiket,ha dob egy ffi idővel nagyot néznek.
A legtöbb esetben azt vettem észre, hogy ezt még maguk a nők sem tudják eldönteni.
A még szomorúbb, hogy nem is igazán látom rajtuk, hogy törnék magukat.
"Hogy mi kell a nőnek, azt a nők pontosan tudják. Egy olyan férfi, aki rendelkezik kellő erőforrásokkal (pénz, hatalom, vagy hírnév stb, esetleg ezek egyszerre) Lényeg, hogy a szociális ranglétán minél feljebb legyen a férfi, legyen képessége eltartani a nőt és az utódokat. Ha a nő talál egy ilyen férfit, akkor ő is feljebb kerül a női ranglétrán (amire egyébként a férfiak nagyívben tesznek), mert neki van egy "menő" párja."
Akkor mi a helyzet azokkal a nőkkel, akikre ez egyáltalán nem igaz?
Láttam már pár esetet, amikor a nő a gazdag férjét hagyta ott egy teljesen átlagos paliért, aztán láttam már olyat is, hogy a fiatal, 20 éves, csini kis pitsa otthagyta az orvosin tanuló, 22 éves barátját egy 47 éves buszsofőrért, akinek sörhasa volt.
Nem vicc!!!
Ezeket az "érdekes" otthagyásokat úgy hívják :szerelem.
Bárcsak több lenne belőle.
"Akkor mi a helyzet azokkal a nőkkel, akikre ez egyáltalán nem igaz? "
Azt gondoltam ilyenbe már nem kell belemenni. Amikről írtam azok evolúciós szaporodási stratégiák, minden nőben benne van, hogy a "magabiztosabb,rátermettebb,erősebb, gazdagabb stb" pasival kösse össze az életét. Az ember arról is híres, hogy tanulási képességével az ösztönös késztetéseit nagy sikerrel el tudja folytani. Másrészt a női döntés sem feltétlenül jó döntés, a döntése lehet rossz is, mert éppenséggel nem áldotta meg a természet jó ítélőképességgel. A köznyelv ezekre mondja, hogy kivételek mindig vannak és, hogy sz.rul választott.
A Maslow-piramis itt nem igazán releváns, mivel ott sem mindent lehet sorba állítani, csak bizonyos "szükséglet-típusokat". Egy adott típuson belül nincs feltétlen rendezés.
A kérdésben feltett három példa is ilyen: nem igazán rendezhető sorba, ráadásul mindegyik könyékig beleér a másikba.
Pl gyereket akkor szokott vállalni egy nő, amikor van Kitől és van Miből nevelni egy gyereket. De ha szülés után elveszíti a megélhetését és a pasiját, nem fog a gyerektől megszabadulni, hogy 'majd ha megint lesz pasim és állásom', hanem foggal-körömmel ragaszkodni fog a gyerekhez.
A világ és az ember bonyolultabb annál, mintsem mindent be lehetne sorolni valamilyen egydimenziós rangsorba,
Szerintem nem veszitek bele az idő tényezőt.
Minden korban, 20-25-30-35 évesen, mást és mást tart fontosnak.
1. szőke kékszemű 185-190 cm magas herceg, fehér lovon
2. férfi pénztárca vastagsága
3. önmegvalósítás, függ a pasi pénzétől, de sikereket ér el(vezető pozíció, cég tulaj) szóval ő is keres lóvét és így független is egyben
4. jó farkú pasi, lepedő huszár
5. lelki társ
6. tökéletes esküvő
7. az egészséges gyerek akkor jön csak mikor már olyan a kapcsolat a pasival, (lásd előtte évekig cigiznek)
8. maga a gyerek vállalás a sor végén van.(ha nem így lenne akkor az átlag nem 35 év lenne, hanem 18 évesen letudnák 30-32 éves korukra már nem kellene annyit foglalkozniuk a 12-14 gyerekkel)
Túl bonyolultak a nők, a felsoroltak közül mindegyiknek más és más fontos éppen, ma ez, holnap az. Vagy éppen egyszerre mind.
üdv egy az 1-es ponttal nem rendelkező szűz 28-as férfi (még hetero :)
"üdv egy az 1-es ponttal nem rendelkező szűz 28-as férfi (még hetero :)"
Nagyon gáz vagy, hogy a nőkre vetíted ki a saját szerencsétlenséged. :) Ha a nők szerinted ennyire aljanép, akkor menj el simán prostizni, vagy tényleg legyél búza, csak egyre kérlek, NE szaporodj ilyen mentalitással! Előre is köszi az emberiség nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!