Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyan, h vkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, h vkinek nem tetszettem, de aztán pár hónap igen?

Figyelt kérdés
Mert én egy csomó ilyet veszek észre xD Hogy pl. van egy srác akit többször is látok, ő is engem, de semmi több levegőnek nézzül egymást x] De aztán pár hónap vagy pár év után meg elkezd nézni mindig ha meglát... ki érti ezt? :D
2009. nov. 25. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az van, hogy ha "ló nincs, jó a szamár is?" Azaz nem jött össze neki egy másik kapcsolat? (nálam így volt legalábbis...)
2009. nov. 25. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdesz nőiesedni!!!
2009. nov. 25. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha én is erre gondoltam :D Egyébként 16 leszek.
2009. nov. 25. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

A következőt a múltkor olvastam a Velvet-en:

"A bevágódáshoz elég sokszor felbukkanni

A kutatások szerint az emberek közötti vonzalmat alapvetően három tényező, a fizikai közelség, az ismerősség és a hasonlóság befolyásolja. Ez persze logikus, hiszen kényelmesebb olyan partnert választani, aki nem a világ másik végén lakik, a hozzánk hasonló emberek pedig, akik osztoznak alapvető értékeinkben, megerősítenek világszemléletünkben és személyiségünkben. Az ismerősség hatása ennél valamivel hihetetlenebb, pedig a kutatások szerint pusztán az, hogy valakit már láttunk korábban, növeli a vonzalmat. Még akkor is, ha csak fotójával találkoztunk. Ha tehát azt akarjuk, hogy potenciális partnerünk felfigyeljen ránk, elég, ha rendszeresen bukkanunk fel a közelében."

Lehet benne valami, mert már magamon is többször megfigyeltem, hogy olyan srác, aki elsőre egyáltalán nem volt érdekes számomra, nem tetszett, egy idő után elkezdett tetszeni.

2009. nov. 25. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet,de csak akkor,ha alapból is szimpatizált Veled,és kereste a társaságodat.Ha eddig hozzád sem szólt,került,és abszolúte nem látott benned semmi vonzót,akkor ezután sem fog.Viszont,ha már azelőtt is szimpatizált Veled,és mint embert,kedvelt,akkor valószínűleg,ha sokat vagytok egymás közelében,kialakulhat a vonzalom irántad.Olyankor megszépülsz a szemében,és a külső másodlagossá válik.
2009. nov. 25. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 20 éves fiú vagyok, volt egy lány akit nagyon sokat láttam nyár óta, még eleinte magamban néha mondtam is, hogy miért van érte oda csomó srác mikor semmi extra.. Erre most halálosan beleestem.. ki érti ezt?:P
2009. nov. 25. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem elöször nem teccett a pasim, aztán ahogy kezdtünk egymáshoz közelebb kerülni és jobban megismertem öt, teljesen megváltozott a véleményem, és teljesen beleszerettem,nem sokára 3évesek leszünk!!!:D
2009. nov. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!