Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, h vkinek nem tetszettem, de aztán pár hónap igen?
A következőt a múltkor olvastam a Velvet-en:
"A bevágódáshoz elég sokszor felbukkanni
A kutatások szerint az emberek közötti vonzalmat alapvetően három tényező, a fizikai közelség, az ismerősség és a hasonlóság befolyásolja. Ez persze logikus, hiszen kényelmesebb olyan partnert választani, aki nem a világ másik végén lakik, a hozzánk hasonló emberek pedig, akik osztoznak alapvető értékeinkben, megerősítenek világszemléletünkben és személyiségünkben. Az ismerősség hatása ennél valamivel hihetetlenebb, pedig a kutatások szerint pusztán az, hogy valakit már láttunk korábban, növeli a vonzalmat. Még akkor is, ha csak fotójával találkoztunk. Ha tehát azt akarjuk, hogy potenciális partnerünk felfigyeljen ránk, elég, ha rendszeresen bukkanunk fel a közelében."
Lehet benne valami, mert már magamon is többször megfigyeltem, hogy olyan srác, aki elsőre egyáltalán nem volt érdekes számomra, nem tetszett, egy idő után elkezdett tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!