Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jönnek az ünnepek, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jönnek az ünnepek, titeket nem nyomaszt még inkább a magány?

Figyelt kérdés

Akik egyedül vannak,nincs senkijük,azok hogy élik túl?

Én is egyedül töltöm az ünnepeket,és már szörnyen érzem magam.

2013. dec. 18. 01:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
dugni fogok, hogy elmúljon
2013. dec. 18. 01:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Eleve nem szeretem a nyüzsgést, szóval nekem csak jól jön.
2013. dec. 18. 01:28
 3/11 anonim ***** válasza:
én is egyedül leszek, de ha szerencsém van karácsony egyik napját barátnőmmel tölthetem.
2013. dec. 18. 01:29
 4/11 anonim ***** válasza:
szar lesz biztos, 5 év után 1edül karácsonyozni
2013. dec. 18. 01:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész a családodhoz,barátaidhoz karácsonyozni?

Esetleg szintén szingli barátoddal/barátnőddel bulizni valamerre?

Ha meg egyedül töltöd ne bánkódj:)

Nézd a jó oldalát.Nem lesz semmi dolgod így magaddal tudsz foglalkozni kicsit.

Például vehetnél este egy jó kis nyugtató fürdőd,közben hallgathatnál zenét stb..

Aztán meg szerezz(vagy esetleg főzz)vmilyen kaját,tölts le egy jó filmet és filmezz nyugisan.

Csak arra figyelj,hogy kicsit kikapcsolj és nem lesz semmi baj:)

Ha valamire igazán vágysz az előbb vagy utóbb úgyis teljesülni fog szóval te se leszel mindig egyedül,tehát nincs okod aggódni:)

Csak az a lényeg,hogy addig is foglald le magad valamivel és érezd jól magad:)

Aztán a következő évet tiszta lappal kezdheted.

Minden ami idén volt az a múlt és lezárult.(szakítások,csalódások,fölösleges próbálkozások és hamis remények-mind eltűnnek)

És csak a tiszta jövő marad.

Az a lényeg,hogy a rossz érzéseket engedd el és ne vidd magaddal tovább az új évre:)

Remélem tudtam kicsit segíteni és ne aggódj mindenki megtalálja előbb vagy utóbb a párját.Csak annyi a dolgod,hogy észrevedd,amikor elsétál előtted(de azt érezni fogod,ha ott lesz):)

Kellemes ünnepeket kívánok neked(és a többi kedves válaszolónak is):)

És soha ne adjátok fel a reményt,mert amíg az él bennetek addig nem fogtok soha veszíteni:)

2013. dec. 18. 01:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös tetszett a biztató válaszod. Öröm volt ilyet olvasni hajnalban.

Az eredeti kérdésre pedig válaszolva, de igen nyomaszt, bár a "szent este" kettőnkké a gyermekemmel, tehát teljesen nem vagyok magányos, csak félmagányos. 31N

2013. dec. 18. 02:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,kedves tőled 5#,néha kellemes csalódást tudnak okozni az emberek. :)Én is kellemes ünnepeket kívánok neked! :)

Családom nincs 16 éves korom óta,vannak rokonaim,de nem tartom velük a kapcsolatot,barátaim a saját családjukkal töltik az ünnepeket,párkapcsolatomnak most lett vége. Majd kitalálok valamit,csak kezd egyre nagyobb lenni a nyomás,alig várom,hogy vége legyen a karácsonynak. Férfiak ezek szerint erősebbek,én erős lány vagyok,de ez most kifogott rajtam. Kitartást mindenkinek! :)

2013. dec. 18. 02:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi köze az ünnepnek a magányhoz? Az év 362 napján nem számít a magány csakis a karácsonykor és szilveszterkor?
2013. dec. 18. 04:32
 9/11 anonim ***** válasza:
nem lesz nyomasztó, mert amúgy sem vagyok oda a karácsonyért. inkább egy kicsit zavaró, hogy lassan már minden arról fog szólni...
2013. dec. 18. 07:46
 10/11 anonim ***** válasza:
ha jól nézel ki akkor összeköthetjük a két programot :D
2013. dec. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!