Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most akkor ez mi lenne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor ez mi lenne? Szivatás vagy vmi más?

Figyelt kérdés

Van a suliban 1 fiú aki egy évvel fiatalabb nálam,ezért 1 évfolyammal lentebb is jár tőlem. Ez még nem is lenne baj,de az osztálytársaim felhívták a figyelmem rá. Észrevették,hogy elég gyakran néz. Gondoltam biztos hülyítenek,de én is elkezdtem figyelni a srácot és tényleg volt benne vmi. Az az érdekes,hogy még soha nem szólított meg...volt már olyan is amikor ott körözgetett körbe-körbe körülöttem. De van amikor teljesen ellentétesen viselkedik. Nem értem,hogy miért csinálja...

Szerintetek?

2009. nov. 25. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobban tennéd, ha kiderítenéd te saját magad. Pl. ha egyszer ott "nyüzsög" körülötted, szólítsd meg, kérd ki valamiben a véleményét. Ha nekiálltok beszélgetni, vagy máskor is odamegy hozzád, vagy többször is beszélgettek, és bejöttök egymásnak, akár kapcsi is lehet belőle...
2009. nov. 25. 11:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen könnyű lenne,mint ahogyan azt te leírtad :D...
2009. nov. 25. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak nyuszi a srác. Ha tetszik neked, akkor próbálj úgy viselkedni, hogy legyen bátorsága odamenni hozzád. Pl mosolyogj rá meg ilyenek.
2009. nov. 25. 11:53
 4/10 A kérdező kommentje:
De ennyire??
2009. nov. 25. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Tudod mekkora bátorság kell leszólítani egy lányt aki tetszik nekünk?!

Főleg kamaszkorban?!

2009. nov. 25. 11:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincs,mert csaj vagyok :D Am akkor gondolom,h elég nehéz + h még idösebb is vagyok nála. De am lehet az is,h csak szivat :@
2009. nov. 25. 12:01
 7/10 Andrewka ***** válasza:

Azzal szivat h néz?

Ne röhögtess. Tetszel neki, de idősebb vagy nála egy évvel. Esélyt sem lát rá h legyen köztetek valami. Fél a beégéstől.

2009. nov. 25. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
nem szívat, tetszel neki. Ha szimpi, szerintem bátorítsd kicsit, de óvatosan. Nekem nagyon jól esett volna annak idején. Egy-egy mosoly, szóba állsz vele valamilyen semleges témáról, stb. Csak Te ne ugraszd be szegényt, szóval, ha bátorítod, ne lepődj meg, ha meg is kapod... hehe...
2009. nov. 25. 12:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem szeretné elérni,h elhidjem,h tetszek neki..
2009. nov. 25. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja és ha a barátnőiddel bandázol állandóan akkor a halálod napjáig sem fog odajönni hozzád. Ezt jobb ha tudod:D

Ha egy csaj kikosaraz annál csak 1 megalázóbb van, ha a csaj 4-5 barátnője végignézni és kórusban röhögnek rajtad:)

2009. nov. 25. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!