Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor ez mi lenne? Szivatás vagy vmi más?
Van a suliban 1 fiú aki egy évvel fiatalabb nálam,ezért 1 évfolyammal lentebb is jár tőlem. Ez még nem is lenne baj,de az osztálytársaim felhívták a figyelmem rá. Észrevették,hogy elég gyakran néz. Gondoltam biztos hülyítenek,de én is elkezdtem figyelni a srácot és tényleg volt benne vmi. Az az érdekes,hogy még soha nem szólított meg...volt már olyan is amikor ott körözgetett körbe-körbe körülöttem. De van amikor teljesen ellentétesen viselkedik. Nem értem,hogy miért csinálja...
Szerintetek?
Tudod mekkora bátorság kell leszólítani egy lányt aki tetszik nekünk?!
Főleg kamaszkorban?!
Azzal szivat h néz?
Ne röhögtess. Tetszel neki, de idősebb vagy nála egy évvel. Esélyt sem lát rá h legyen köztetek valami. Fél a beégéstől.
Ja és ha a barátnőiddel bandázol állandóan akkor a halálod napjáig sem fog odajönni hozzád. Ezt jobb ha tudod:D
Ha egy csaj kikosaraz annál csak 1 megalázóbb van, ha a csaj 4-5 barátnője végignézni és kórusban röhögnek rajtad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!