Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorolnátok fel olyan dologokat amiből biztosan kiderül hogy szivat? Egy nagy csajozőgép esze szerint! (szivatás= összejön veled de nem nagyon gondolja komolyan)
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 23:10
1/6 anonim válasza:
undorodik attól, hogy megcsokoljon vagy hogy kinyaljon.
2/6 anonim válasza:
Hát ezt nem nagyon értem..
A kihasználásra gondolsz?
mert ez így nagyon zavaros...
3/6 A kérdező kommentje:
Hát összejöttem egy sráccal!De félek hogy megszivat, meghuzz tegyük fel 2hónap múlva és ott hagy!Heti 2szer bulizni jár és félek hogy megcsal!Mert nagy csajozógép volt!
2010. máj. 2. 23:14
4/6 anonim válasza:
Sajnos nincs egyezményes jel, amiből rá lehet jönni. Minden csávó máshogy csinálja. Az a tuti, ha magadba bolondítod. Ha megkérdezed hogyan, akkor szivat.
5/6 anonim válasza:
hát ne engedd hogy megdugjon. ha két hónapig veled van,akkor csak akar komolyabbat... ha meg megcsal,azt meg lehet érezni rajta. szerintem.
6/6 anonim válasza:
Hát de -ha már most- nem tudsz benne megbízni, akkor minek jöttél vele össze?
Ha mind a mai napig jár bulizni, akkor (szerintem) hagyd ott, ha már abbahagyta akkor megér egy próbát :-)
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!