Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem kellhetek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Nincs meg bennem az a bizonyos rosszfiús viselkedés amit a lányok akarnak.. ez tény, még a visszahúzódóbb csajok is a rosszfiúkat szeretik.. de valahogy én pont az ellenkezője vagyok, nem vagyok flegma, mindig udvarias, kedves vagyok.. szóval jófiú (de nem a "gyík" kategória). A külsőmre nincs különösebb panasz, átlagos.. sok lány mondta már hogy nagyon bír a sok jó tulajdonságom miatt de még "úgy" senki sem gondolta.. barátnál jobban még senki sem közeledett felém holott csimó lány ismerősöm azt mondja jobb vagyok az ilyen macsó menőfiúknál.. vagy mi lehet a gond? :(2013. dec. 17. 15:38
2/10 A kérdező kommentje:
bocsi, elfelejtettem, 17/F
2013. dec. 17. 15:40
3/10 anonim válasza:
talán mert nincs önbizalmad. annyira bírom, hogy manapság elterjedt, különösen a férfiak körében, hogy az önbizalom egyenlő a rosszfiúsággal, esetleg flegma bunkósággal. hát nem. pl berki krisztiánnak nem egészséges önbizalma van, hanem egy önelégült fäsz. nem kell olyannak lenni. csak bízni kell magadban. egy lány azért tekint rád barátként, mert látja és érzi rajtad, hogy úgysem MERNÉL nyomulni rá az alacsony önbizalmad miatt, még akkor sem, ha egy szál bugyiban feküdne melletted az ágyban mint "barát".
4/10 anonim válasza:
Nekem a "macso, rossz fiuk" nem jonnek be egyaltalan en a "jo fiukat" birom.
5/10 anonim válasza:
Attól, hogy kedves, meg udvarias jófiú vagy, még udvarolsz, nyomulsz picit? Én pl. egy hozzád hasonlóval jöttem össze, aki amellett, hogy udvarias volt meg kedves, sőt még egy kicsit szégyenlős is, de nagyon is rámmozdult és éreztette, hogy akar engem.
Ha ezt nem teszed, persze, hogy a barátzónába kerülsz.
6/10 anonim válasza:
Így van, az önbizalom(egészséges szinten) alapfeltétele egy kapcsolatnak.
7/10 A kérdező kommentje:
hát önbizalmam az van, többször is próbáltam már "nyomulni" bár ez ha számít valamit nálam kimerül bizonyos jelzésekben (flört, szemezés) de amúgy semmi eredménye..
2013. dec. 17. 16:05
8/10 anonim válasza:
őőőő egyik lány se szereti ha egy pasi örökké csak jó fiú..az hosszú távon unalmas..
nem azt mondom,hogy legyél rosz gonosz,emberke..de szerintem se se járnál egy unalmas csajszival sokáig :/
Én se szeretem az olyan lányokat akik hót* komolyak.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nincs baj :) nekem egy ilyen fiu jon be. Csak nem mertek, ti "jofiuk" kezdemenyezni. Ha ereztetitek a lany fele, hogy akarjatok ot, nem lesz baj. :)
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok: flört, szemezés - ez még kevés. Fizikailag próbálj közeledni, pl. megfogod a kezét, vagy megsimogatod, megöleled, gyakran megpróbálod megpuszilni, ilyenek minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!