Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellhetek így a lányoknak?
"Érzőszivű vagyok,aki segítőkész, és nem hajtok a szexre."
Emiatt nem. Bocs, keserű tapasztalat!
Férjem 162 centi. Ebből olyan következtetést vonsz le amilyet akarsz.
De ne legyél nyálgép, mert az gázabb, mint a magasságod. Ez azt jelenti, hogy ne puncsoljál a csajoknak állandóan, mert egy teszetosza döntésképtelen alak, aki állandóan minden kívánságodat lesi és folyton csak a szádon csüng, meg cirógat és becézget az hosszú távon idegesítő, hidd el.
27/N
2., 3. és 5.!:
Nincs igazatok. El se tudjátok képzelni, hogy egy kis szívvel milyen lányokat lehet meghódítani. 2 hónappal ezelőttig én is abban a hitben vtam mint Ti, de most egy olyan lánnyal ismerkedtem meg akiről legvadabb álmaimban sem gondolnám, hogy legalább szóba áll velem.
Én tökre alacsony lány vagyok, úgy hogy nem gáz.
"Érzőszivű vagyok,aki segítőkész, és nem hajtok a szexre"
ebből azt veszem le, hogy nehezen nyílsz meg mások előtt és félénk vagy. A lányok többsége pedig nem szereti a félénk srácokat.
ennyi alapján meg nem mondom neked, hogy kinek kellhetsz...
én 165 cm vagyok, úgyhogy magasságra még böven jó vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!