Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás a csók egy másik emberrel ha van barátom?
Figyelt kérdés
Több éves kapcsolatom van,de mostanában már nincs meg a szenvedély,minden olyan megszokottá vált.Találkoztam valakivel,akinek megtetszettem és ő is nekem.Egy este már randiztunk és csókolóztunk,amit nem tudok elfelejteni,olyan jól esett.A baj ott van hogy ő is foglalt és nem hagyja el a családját,de ha szeretném,találkozgathatunk titokban.Tudom hogy el kellene felejtenem,mert nem lehet teljesen az enyém,de folyton rá gondolok,és vágyom rá.Vannak gondok a kapcsolatomban de nem állunk azért a szakítás szélén.Ti mit tennétek a helyemben?Voltatok már ilyen helyzetben?2013. dec. 16. 16:23
1/15 anonim válasza:
Hagyd el a barátod, hogy találjon helyetted egy jobb embert.
2/15 anonim válasza:
nalam ez mar megcsalas kategoria.
kulonben is, mindkettotoknek van parja, szerintem nagy hibat kovettek el, ha talalkozgattok. tisztabb lenne szakitani, aztan utana azt csinaltok, amit akartok. igy ez megcsalas, es tisztessegtelen dolog.
de ez csak az en velemenyem.
3/15 anonim válasza:
Igen, megcsalás, én ezt annak venném. Azért legalább, ha már ennyire nem jó a kapcsolat, vagy tehettél volna azért, hogy feldobd, vagy megbeszélés, így tisztelet hiányában elég gonosz dolog a barátoddal szemben. Hát, sajnálom őt.
4/15 anonim válasza:
egyet ertek az elso valaszoloval
5/15 anonim válasza:
Megcsalás. Ha már nem vagy oda a párodért, szakíts vele, utána lehet pasizni. Ez így korrekt.
6/15 anonim válasza:
Nem ez tök megszokott egy monogám kapcsolatba, másokkal randizni és csókolózni... Magadnál vagy?
7/15 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tegyem hogy mostanában a barátom mindenért összeveszik velem,kiabál,és egyáltalán nem kedves.Emiatt is nem bántam meg azt a csókot,mert ez a másik fiú viszont kedves és most erre vágyom.De ez csak egy csók volt,semmi több nem történt.
2013. dec. 16. 16:36
8/15 anonim válasza:
Azért van különbség a kettő között. De ha már így bántok egymással mi a fenéért vagytok még együtt. Nem hiszem el, hogy azt írod nem álltok a szakítás szélén, mikor így viselkedtek egymással.
9/15 anonim válasza:
Megcsalás, de az az érzésem, te már eldöntötted, mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!