Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem a szerelmet vagy magától megtalál?
Nagyon szeretnék már szerelmes lenni, szeretnék egy barátot, akibe halálosan beleszeretnék és csodálatos időket töltenénk együtt. Viszont túl nagyok az elvárásaim ,azt hiszem. Én egy érzékeny, ugyanakkor vad srácot szeretnék, aki értelmes, izgalmas és érdeklik a művészetek. Nekem olyasvalaki kell, aki megérti a gondolatmenetemet, lehet rá számítani, de ugyanakkor van saját világnézete. Aki elkápráztat a gondolatai kifejtésével, az elmélkedésével, a világról alkotott képével. Azt hiszem, ritka az ilyen és fogalmam sincs, hol keressem. Mindig is ilyen srácra vágytam, de egyszerűen nem találok. Épp ezért is nem jövök össze senkivel, mert várok a "tökéletesre". Amilyen srácot én elképzeltem magamnak, nem hiszem, hogy jár felkapott szórakozóhelyekre stb. Úgy érzem, hogy van valaki, aki vár rám valahol és meg kell találnom. Tudom, hülyén hangzik, de annyira nagyon vágyom egy ilyen mindent elsöprő szerelemre, hogy már szinte szerelmes vagyok a gondolatba. Létezik olyan, hogy valaki elképzel magának egy srácot és Ő lesz a nagy szerelem? És a szerelmet keresni kell vagy majd egy váratlan pillanatban megtalál magától? Mert ha keresnem kell, akkor elkezdek keresgélni, de nem vagyok benne biztos, hogy így akadnék a szerelemre.
16L
Igenis vannak ilyen fiúk, én is kb ilyen vagyok, leszámítva hogy én nem mindig tudom magam a legjobban megfogalmazni, de azért a nagy többség rosszabb nálam ezen a téren :D
Tehát igenis vagyunk, de ugyebár saját tapasztalatomból tudom hogy ha kimutatom hogy ilyen vagyok akkor szétszednek, kicikiznek, nem hagynak élni... mert ilyen a társadalom legalább 60%a, mindegyiknek k*rvára megy a lehúzás, ha már nekik szar akkor azt sem hagyják élni aki jobb lenne náluk... tehát nem maradt más lehetőség mint rejtőzködni... és ezért nem találsz, mert mind rejtőzködünk...
egyébként nem külesz nekem egy képet magadról? hol laksz? jah igen :D a fehérlovon leskelődő hercegek sem mernek mindig kezdeményezni. :D
16/F
Dehogy. Ikrek;)
A skorpiók kimértek,én közvetlen vagyok;)hehe
Nem vagyunk kimértek,csak megtartjuk a távolságot,de csak azért mert érzékenyebbek vagyunk,mint az átlag,még ha nem is látszik.
Kedves szerelmet kereső lány! Ne add lejjebb,igenis tartsd meg az elveidet!Te pontosan tudod,mit akarsz,és hidd el meg is fogod találni azt a srácot,aki megérdemel Téged.A "szépen,hosszan író srác" amúgy az elején már összefoglalta a gondolataimat,örülök,hogy nem nekem kellett azt a sokat begépelni:)
Kitartás,jönni fog az a Tökéletes magától is:)Vagy lehet,hogy már ott is van a közeledben,csak nem jársz nyitott szemmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!