Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem a jobb külsejű fiúknak?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Nem az zavar, hogy nincs barátom, mert még nem késtem le semmiről.Csak az zavar, hogy eddig az összer fiú akinek tetszettem, nem épp jóképűnek mondhatóak.Azt mondják szép vagyok, van, hogy megnéznek, kapok bókokat, a belsőm is jó szerintem.:-) De a fiúk, akikről tudom, hogy tetszem nekik, külsőleg átlag alattiak2013. dec. 15. 19:50
11/20 A kérdező kommentje:
Pontosabban köszönöm a #3,#4 válaszolónak
2013. dec. 15. 19:59
12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kell rögtön leszólni!Szerintem egy párkapcsolatban fontos, hogy a felek vonzódjanak a masikhoz!Nem akarok olyannal elmenni, aki nekem nem tetszik, az kitolás vele szemben!
2013. dec. 15. 20:03
13/20 anonim válasza:
Kérdező nem is azzal van baj,hogy nem akarsz olyannal lenni aki nem vonz.
Hanem azzal,hogy így adod elő magad!Na ez az undorító!
14/20 A kérdező kommentje:
Utólag elolvasva tényleg beképzeltnek tűnhetek.De akkor miért áltatnak az ismerőseim azzal, hogy szép vagyok?Mert nem tartom annak magam, és belegondolva, ma már mindenkit megnéznek.
2013. dec. 15. 20:09
15/20 anonim válasza:
Nem csak tűnik,tényleg beképzelt duma.
Manapság mindenkinek mondják,hogy szép.Főleg a barátok.Udvariasság és önbizalom növelés miatt.
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem elég ingatag az önbizalmam, most volt valamennyi, elnézést a megfogalmazásért...
2013. dec. 15. 20:14
17/20 anonim válasza:
Na látod.Ezért mondják,hogy szép vagy.Elvégre ez a barátok dolga ezen a téren.
De egy kép sokat segítene.
18/20 anonim válasza:
Nem vagy belsőre olyan jó mint gondolod miss "összer". Libákat nem szeretik csak akik nem találnak mást. Kapisgálod? Jó lenne, ha még idén leesne.
19/20 anonim válasza:
Én megértelek kérdező, bár én lány vagyok valszeg ezért nem érzem sértőnek amit írtál..figyelj ha egyszer nem tetszenek, akkor nincs mit tenni, semmiképp se jöjj össze egyel csak azért, h legyen...De! Én a helyedben azt csinálnám, h ha van egy kiszemelted (esetleg van?), akkor őt nyilván jóképűnek tartod és akkor őt próbáld vmi módon megszerezni, magadba bolondítani, hátha..
20/20 A kérdező kommentje:
Most már tisztázódott bennem minden, köszönöm a válaszokat!Nem vagyok szép, a belsőm nem tökéletes, de szerintem jó.De ti csak a kérdés megfogalmazásából ítélkeztek, amit hirtelen indulatból írtam, nem tükröz engem, szerintem is elég kellemetlen és szánalmas stílusban.Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 15. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!