Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit éreztek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit éreztek, ha szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
L:)
2013. dec. 15. 19:29
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
:)
2013. dec. 15. 19:44
 22/28 anonim ***** válasza:
micsoda átszellemülés.
2013. dec. 15. 19:49
 23/28 anonim ***** válasza:

Haha :) Annyira joo ezeket a válaszokat olvasni, (egyet, kettőt kivéve)... Magam sem mondhatnám el jobban :)

Én mikor vele vagyok akkor minden gondom, bajom elmúlik, másra sem tudok gondolni, mi az amivel boldogabbá teszem... :)

2013. dec. 15. 19:49
 24/28 A kérdező kommentje:
22-es én is, tök aranyosak (vagytok) :D a többiek meg jófejek:)
2013. dec. 15. 19:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Én furcsa szerelemben vagyok, de elmesélem neked. :)

Akár hiszed, akár nem, de én úgy vagyok szerelmes -kölcsönösen- egy lányba, akivel még nem találkoztam élőben, csak 7 hónapja beszélgetünk reggeltől estig, Skypeolunk, mindig képeket küldünk egymásnak, hogy hol vagyunk, lelkileg estünk szerelembe, lelki társak lettünk, de már fizikailag is kívánjuk egymást. De sajnos csak 1-2 hónap múlva tudunk találkozni először, mert repülővel kell utaznom hozzá (szóval nyilván nem itt ismerkedtem meg vele).

Szóval őszinte lelki szerelemmel szeretem őt! És ő is engem.

Huhh, nehéz leírni az érzelmeimet. Mintha ezer kis pillangó repdesne a gyomromban, amikor rá gondolok. Minden egyes porcikámmal őt kívánom. A gondolataimban mindig ott van, álmaimban mindig ott van. Nem tudok más nőt elképzelni mellettem.

Mivel még nem éreztem őt fizikailag, így azt is érzem, hogy minden pénzt megadnék azért, hogy érezhessem őt! Amióta vele vagyok, nem vagyok anyagias, minden pénzt feláldoznék érte, mert vele végre nem érzem magam egyedül, vele érzem magam teljesnek!

2013. dec. 15. 20:42
 26/28 A kérdező kommentje:
Utolsó ilyen nem gyakran van, remélem összejön:)
2013. dec. 15. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát én is remélem. Bár már volt jópár nehéz napunk. De eddig mindig túléltük. Majd meglátjuk.
2013. dec. 15. 21:02
 28/28 A kérdező kommentje:
:) Hajra!;)
2013. dec. 16. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!