Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek mikor szerelmesek vagytok?
Folyton mosolygok, boldog, vidám, kiegyensúlyozott vagyok. Látszik is rajtam, mindig mondják az ismerőseim, hogy mennyire ki vagyok virulva:))
Aztán, hát elég sokat gondolok rá, az eltöltött percekre, vagy hogy mi lesz a jövőben... Na igen, tehát tervezem vele a jövőt is:)
Kicsit dekoncentrált vagyok. Alig várom a találkozásokat, mondhatni, hogy a következő randi dátuma éltet:)) Mikor találkozunk, akkor ugyanolyan izgatott vagyok, mint az első randinkkor... És minden érintésének, puszijának borzasztóan örülök:)) Meg van ez a kellemes érzés a mellemben...:) Na, hát boldogság!:)
Mondjuk ez az érzés nálam hosszú idő alatt alakul ki. Szóval ebbe a kapcsolatba is úgy ugrottam bele, hogy nem voltam szerelmes, csak tudtam, hogy szerelmes tudnék lenni belé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!