Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreztek amikor szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek amikor szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Érezni lehet szerintem, de nehéz megfogalmazni, és talán nem is egyformán érzik az egyes emberek. .. talán mindenki másként éli meg...
2010. márc. 25. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az első lépés, hogy felismerjük, szerelem vagy fellángolás.

Sokszor csak évek múlva derül ki, szerelem volt e egyáltalán.

Ha meg tudnám magyarázni milyen a szerelem...Tán nem is lenne az :)

2010. márc. 25. 10:55
 2/11 anonim válasza:

Az egyszerűen elmondhatatlan érzés!csodálatos! szerintem a legcsodálatosabb érzés amit ember életében érezhet.Semmi se jobb nála! persze csakis akkor ha viszonozzák!

Ha viszonzatlan a szerelem,akkor lelkileg összetörik és rossz esetben belehal a bánatába az ember:(

21 éves lány

2010. márc. 25. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Pillangók repkednek a pocimban! XD
2010. márc. 25. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
A legjobb érzés, amit ember érezhet :) Természetesen csak ha viszonozzák. De a szerelem leírhatatlan és megfogalmazhatatlan! Érezni kell! ;)
2010. márc. 25. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt lehetetlen leírni... :D
2010. márc. 25. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szerelmes vagyok
2010. márc. 25. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Hogy van az amikor a szerelem később alakul ki, az ugyanolyan érzelem, mint első látásra? Vagy erősebb?
2010. márc. 26. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy én vagyok a legszerencsétlenebb élőlény az univerzumban, és csak a csúnya dolgokat látom magamban, és, hogy tuti nem jövök össze vele :).
2010. márc. 27. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:

szerelmesnek azt jelenti hogy:elfeledkezni a korulotted levo dolgokrol,a baratokkal kevesebbet foglalkozol,ha lehet eltavolitod magadtol oket,csak egy dolog van mindennap a felyedben O ,rolla almodozol,senki es semmi mas nem letezik a szamodra csak O.

Sajnos tudom milyen az,de tobbet soha nem akarok az lenni.

Nincsen az a lany aki az en szerelmemet megerdemelne.

21/F

2010. márc. 27. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam szerelmes. Tényleg a legcsodálatosabb érzés. Amikor a nap 24 órájában Ő jár a fejemben, és ha meglátom vagy meghallom a hangját akaratlanul fülig ér a szám. Minden percemet vele tölteném. :')
2010. márc. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!