Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha nektek tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nektek tetszik valaki vagy szerelmesek vagytok miért titkoljátok? Miért vagytok ilyen mulyák hogy nem mondjátok el neki?

Figyelt kérdés

Van egy szép lány barátom aki szerelmes volt belém, nem is tudtam róla, aztán amikor lett barátnőm elmondta, akkor meg már minek?

Összejöttem volna a lánnyal is, adtam volna a dolognak egy esélyt.Többször történt már velem ilyen, csak szólnia kellett volna a lánynak és lett volna egy pasija, de nem:D

2011. júl. 29. 20:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy valakibe azért azt nem olyan könnyű elmondani az illetőnek.
2011. júl. 29. 20:37
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor se a lány kezdeményezzen. Ha nem tűnik fel, hogy szerelmes...
2011. júl. 29. 20:53
 3/26 A kérdező kommentje:

2.:D akkor ne várja hogy kitalálom, ha titkolja, ennyire idióta nem lehet senki:D

Hát ha nem kell jópasi akkor más csaj megszerzi, ő meg akkor maradjon magányos egyedül, ennyi, nekem mindenképp lesz csajom.

2011. júl. 29. 20:57
 4/26 anonim ***** válasza:
mai világ geyenjog ja és izélnek hogy ne a lány kezdeményezzed de ha akkar egy pasit akkor kezdeményezzen vagy ne csodálkozzonhogy igy jár mint nálatok.... és az elsőnek is igaza vn egy bizonyos%ban eért sem mondják el
2011. júl. 29. 20:59
 5/26 anonim ***** válasza:

mert még vannak olyan lányok akik igénylik a férfias viselkedést és azt a minimális bátorságot, hogy a férfi kezdeményez..

akkor meg már nyilván azért mondta el, hogy tudd mit hagytál ki és máskor ha szerinted egy lány csinos akkor szólítsd is meg néha..

2011. júl. 29. 21:06
 6/26 anonim ***** válasza:
ui: vagy csak megunta a várakozást XD
2011. júl. 29. 21:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy srác, akibe éveken át szerelmes voltam, és próbáltam felszedni, akképp, hogy többször mondtam, mennyire bejön, szerintem nagyon helyes, nem akar-e velem ide-oda amoda eljönni, meg mittudomén, szóval lényegében már a fél világ tisztában volt vele, mert ORDÍTOTT rólam, hogy szerelmes vagyok belé, bár ezt így konkrétan nem mondtam ki, de gondoltam elég evidens, csakhát nem kellek neki.

Pár év múltán azért egyszer - mikor már új pasim volt, rég kiszerettem belőle stb - megkérdeztem, hogy ő tudta, hogy szerelmes voltam belé? És nagy döbbenet: nem.

Szóval most ebben az esetben... ha valaki nem veszi észre a nyilvánvalót, akkor mit tegyek? :D

20L

2011. júl. 29. 21:12
 8/26 A kérdező kommentje:

21:06

megszólítani valakit nagy férfias viselkedés, húúú micsoda alfahím falubika, aztaaa

Egyes emberek már nem ösztönlények és túlmutatóan viselkednek mint az őseink tízezer évvel ezelőtt, vanna kolyan csajok akiknek az kell, hogy egy domináns alfahím legyen a férfi, de azok olyanok is, én embernek tartom magam nem állatnak.

A másik meg, hogy ki tudta mit érez a csaj, ha nem mondja el nem tudom meg nem is jelezte, legyek gondolatolvasó?Persze a nő sosem lehet hibás igaz lányok?Olyan még nem volt, hogy egy nő hibázik, mindig a férfi a hibás.A csaj nem tudja mit vesztett, vagyis már látja, hogy a barátnőm boldog velem, de már nem tudott elérni semmit ezzel hogy elmondta.

2011. júl. 29. 21:13
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Én úgy vettem ki, hogy te ezekbe a lányokba nem voltál szerelmes, nem figyeltél fel rájuk! Akkor meg nem mindegy, hogy mit érzett?

Lehet hogy ezért nem mondta el, mert nem látta rajtad azt hogy te is így érzel.

Én még úgy sem mernék kezdeményezni ha látnám a férfin hogy bejövök neki.

Miért siratod ezeket a lányokat? Jól megdugtad volna őket? Vagy amúgy bejöttek? Akkor miért nem közeledtél hozzájuk?

Azért egy bolond is látja ha egy lány akar valamit egy pasitól. Az ilyesmit nem lehet titkolni.

Az hogy te figyelmetlen vagy az ciki, de ha már tetszik egy lány és ő is kedves veled, szemeztek, mosolyog stb., azért te hívd el egy fagyira ne ő...mert az vérciki.

28N

2011. júl. 29. 22:14
 10/26 A kérdező kommentje:

22:14

Miért lenne vérciki?

Gondolom te is egy nagyképű büszke önérzetes nő vagy aki lenézi azt a férfit aki másképp gondolkodik mint ő.

2011. júl. 29. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!