Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha nektek tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nektek tetszik valaki vagy szerelmesek vagytok miért titkoljátok? Miért vagytok ilyen mulyák hogy nem mondjátok el neki?

Figyelt kérdés

Van egy szép lány barátom aki szerelmes volt belém, nem is tudtam róla, aztán amikor lett barátnőm elmondta, akkor meg már minek?

Összejöttem volna a lánnyal is, adtam volna a dolognak egy esélyt.Többször történt már velem ilyen, csak szólnia kellett volna a lánynak és lett volna egy pasija, de nem:D

2011. júl. 29. 20:35
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Azért, mert nem könnyű csak úgy bevallani valakinek, hogy "hé, szerelmes vagyok beléd". Ez annál sokkal bonyolultabb, ráadásul megfordul az ember fejében, hogy "mi van, ha elutasít?", "mi van, ha beégek?", "és ha én nem is tetszek neki?", "és ha ezután már semmi sem lesz olyan, mint eddig?" szóval van egy pár dolog, ami megfordul az ember fejében még ha be is akarja vallani az érzéseit. Arról nem is beszélve, hogyha valaki az egyik barátjába szeret bele, az még húzósabb, mert könnyen lehet, hogyha a másik fél nem érez így, a barátság is megromlik, már pedig az, aki szereti jelen esetben a fiút, nem akarja elveszíteni Őt, még ha csak barátok is lehetnek...szóval ez korántsem olyan egyszerű és nem feltétlen mulyaság kérdése...
2011. júl. 29. 22:42
 12/26 A kérdező kommentje:
De egy férfinak is ugyan ilyen nehéz, semmivel nem könnyebb.
2011. júl. 29. 22:45
 13/26 anonim válasza:

22:42-es vagyok :)

Nem mondtam, hogy egy férfinak könnyebb...ugyanolyan nehéz mindkét félnek, csak mivel a te esetedben a lány egy fiúba szeretett bele, vagyis beléd, ezért éltem azzal a példával..:)

2011. júl. 29. 22:47
 14/26 anonim ***** válasza:

najó..akor másképp..lehet hogy egy fiúnak kellemetlen ha elutasítják...de köztünk nők közt, egymás közt is olyan szinten megy a versengés a "ki a vonzóbb, szebb" dologban, hogy duplán koppanunk ha egy férfi kikosaraz..egyrész a többi nő aki látta(roszabb esetben ismer is) körberöhög, hogy "mivan, nem kellesz senkinek?" másrészt, hidd el nekünk törékenyebb az egónk, bármennyire is azt mutatjuk hogy nem...

ha egy férfinek nemet mondanak, az megszokott dolog, mert eddig általában úgy volt a történelem során hogy ők kezdeményeznek, és vagy bejön, vagy nem..

viszont ha egy nőnek nemet mondanak, azt ő is, és a riválisai is úgy értelmezik, hogy még annyira sem sexy hogy legalább egy dugásra kelljen...

2011. júl. 29. 22:51
 15/26 anonim ***** válasza:

22:14 vagyok

Nem vagyok beképzelt, nem nézek le senkit. Főleg nem azt akibe szerelmes vagyok.

Félek odamenni és kitárni magamat ennyi. Miért gondolod, hogy egy nőnek könnyebb?

Sőt egy szerelmes nő sebezhetőbb. Mert ha esetleg a pasinak nem is jön be a nő mégis igent mond és kihasználja. Sok ilyen van.

Ellenben a szerelmes férfi ha kezdeményez és tetszik ez a nőnek igent mond, ha nem akarja a férfit nemet. De legalább nem használja ki.

A kérdésemre nem válaszoltál:

SZERELMES VOLTÁL TE EZEKBE A NŐKBE?

TETSZETTEK?

Mert ha nem, és nem is figyeltél fel rájuk akkor jobb is hogy nem kezdeményeztek.

A férfinál fontos, hogy akarja a nőt.

Sok férfi nem értékeli az ölbe hullott nőt! Ez nem csak tapasztalat hanem egy így van!

2011. júl. 29. 22:55
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem voltam szerelmes, csak tetszett valamelyik, de most ez is elutasítás nekik, hogy meg sem próbálták, szóval nem értem:D

Nyugodjatok meg férfiaknál ugyan így van, hogy ki a jobb pasi, és ha visszautasít egy nő akkor rossz pasinak érezzük magunkat, nem elég izmosnak, jóképűnek, vonzónak ráadásul ilyenkor beszólnak a többiek, hogy látod többet kellett volna gyúrni, vagy mi van ilyen hülye fejjel mit hittél hogy bejössz egy ilyen szép csajnak?

Ugyan az, meg nem kell mindenki előtt intézni az ilyen dolgokat, hanem négyszemközt.Ezért kéne mindenkinek kezdeményezni, és így mindenkit érne elutasítás de viszont mindenkihez mennének is oda és látná, hogy ő is vonzó.Amúgy meg azok akik ilyeneket mondanak, hogy nem kellesz senkinek nagy parasztok.

2011. júl. 29. 23:10
 17/26 A kérdező kommentje:

"Mert ha esetleg a pasinak nem is jön be a nő mégis igent mond és kihasználja. Sok ilyen van."

Ez fordítva is igaz, ez olyan mintha azt gondolnád a férfiak valami állatok akiknek csak szex kell, egy nő ugyan úgy megtehet ilyet és meg is tesz, a nők nem angyalok akik feje felett glória van, sok nemibetegségeket terjeszt, lenyúlja a tárcád, meghívatja magát, szóval nem angyalok ők sem.

2011. júl. 29. 23:23
 18/26 A kérdező kommentje:

Jó példa erre ez a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__20457..

Ezért kezdeményezzen az ember fia?Hogy így járjon?

2011. júl. 29. 23:26
 19/26 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdező, nem akarlak megbántani de ha így beszólt neked egy lány h "bocs de ilyen parasztokkal...stb. dumával lekoptatott, akkor azt a lányt nagyon nem ismerted meg vagy valamit nagyon félreismertél....egy nőt előbb ismerj meg.

Idegeneket így leszólítani meg totális kudarc. Ilyet ne is csinálj mert totálisan lerombolja az önbizalmat.

Nem gondolom hogy a pasik lelketlen állatok, de ha szexről van szó sokkal könnyebben kaphatóak mint a nők.

Ha egy nőnek nem jön be egy férfi, akkor nemet mond általában.

Ha jómódú vagy, akkor esélyes, hogy érdeknővel kerülsz össze (de azért ennek is vannak jelei, gyorsan kiderülhet), de azt, hogy te mennyi anyagiakat szánsz rá azt te irányítod. Ebben az esetben főleg.

A szex az más. A szerelmes nő szeretkezni akar, de nem mindegy hogy olyannal, aki szereti vagy olyannak, aki csak használja.

Az utóbbi lélekromboló az előbbi anyagi veszteség.

De amúgy a nőknek is van már keresetük :D Hacsak nem munkanélküli, ez pech a Magyarország lakóinak.

2011. júl. 29. 23:34
 20/26 anonim ***** válasza:

megnéztem a linket: ez egy eset, azért nem jellemző ez tömegesen a nőkre:)

Ennyi erővel pasiból is van ilyen sajnos...

Meg 20 pasival volt már...hát lehet hogy kamu de az is lehet hogy beteg a csaj.

2011. júl. 29. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!