Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha nektek tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nektek tetszik valaki vagy szerelmesek vagytok miért titkoljátok? Miért vagytok ilyen mulyák hogy nem mondjátok el neki?

Figyelt kérdés

Van egy szép lány barátom aki szerelmes volt belém, nem is tudtam róla, aztán amikor lett barátnőm elmondta, akkor meg már minek?

Összejöttem volna a lánnyal is, adtam volna a dolognak egy esélyt.Többször történt már velem ilyen, csak szólnia kellett volna a lánynak és lett volna egy pasija, de nem:D

2011. júl. 29. 20:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Eddig volt legalább 3-4 olyan fiú akinek elmondtam h tetszik és érzek iránta valamit nem lett egyikből se semmi.:S na jó talán az egyikből rá 6 hónapjára smároltunk,aztán azt mondta h én leszarom őt amikor találkoztunk,mert elment 2 csajjal és h én mért nem mentem?! hát mi vagyok én kutya b+.:D

azóta görbüljek meg,ha valamelyik fiúnak elmondom,soha többet nem fogom elmondani,vegye le a jelekből amiket küldök.

2011. júl. 30. 01:53
 22/26 A kérdező kommentje:

01:53

Akkor azt akarták, hogy felszedd őket:D

2011. júl. 30. 02:04
 23/26 anonim ***** válasza:
01.53 valószínűleg nem akartak tőled semmit, sajnos:(((
2011. júl. 30. 23:32
 24/26 anonim ***** válasza:

na nem mondod?:DDD

(01:53-as voltam)

2011. júl. 31. 01:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez sztem mind1 mindkét félnek egyformán nehéz az h nem mondta az 2 dolog miatt lehet:1:Nem merte mondani úgy gondolta h úgysem kellene neked.2:szintén nem merte és úgy gondolta h neked kéne észrevenned azt h ő az!Egyébként megértelek mert én is jártam így csak lány vagyok és fiúknál és nekem is az a véleményem h aki sehogysem kezdeményez az nemtől függetlenül ne várjon semmit én is voltam szerelmes és nem mertem bvallani az lett h jeleztem flörttel meg barátkozással lehet próbálkozni egy fiú felé!Csak az a baj h koppantam meg mindekinek elkezdte ezt terjeszteni meg h nem jövök be!De mind1 megesik h rossz embernél próbálkoznuk én azt mondom ha szerelmes vagy valakibe valamilyen szinten nemtől függetlenül lépni kell nem várhatjuk el h észrevegye meg az közeledjen a másik felé akinek tetszik a másik hülyeség az észresem vesz duma kicsit erőt kell venni és egyértelműen jelezni a nőkön amúgyis jobban látszik elég odamenni barátkozni mosolyogni célzások ha ezt nem fogja a srác akkor nem kell tovább próbálkozni rólam mindig rájöttek ha tetszik valaki még titkolni sem tudtam.Tény és való h ne a lány hívjon el teázni de vmilyen szinten lépni kell azért.Sőt én azt szeretem ha a fiú is előbb barátkozik meg célozgat finoman nem bunkón ezt kell megtenni mindkét nemnek.Csak tudod most azt nem tudni h h jelezte jelezte-e egyáltalán a lány mert ha próbálta és nem észrevehetetlenül meg úgy h nagyon kelljen figyelni akkor nem biztos h benne volt a hiba lehet te nem vagy jó az ilyenek észrevételében!De ezért ne ítéld el a lányt nem mindenki van telve önbizalommal így járt ahogy olvaslak majd ha szakítassz a barátnőddel akkor ő lesz a következő!
2011. júl. 31. 15:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Én azért nem mondom meg, mert kövér vagyok és tuti hogy az illetőnek így nem kellenék. :)
2014. jan. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!