Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit éreztek, ha szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
L:)2013. dec. 15. 19:29
11/28 A kérdező kommentje:
9-es ez aranyos:)
8-as hány éves vagy?:)
2013. dec. 15. 19:34
13/28 A kérdező kommentje:
10 lehet:D
2013. dec. 15. 19:34
14/28 anonim válasza:
Ugyanazt amit ti, akármit is érezzetek ti olyankor. Szóval nem lehet megfogalmazni. Nekem például sokszor úgy kavarog a gyomrom, hányingerem van kicsit és a torkomban dobog a szívem, ha tudom, hogy azzal a lánnyal találkozom. Persze már rég éreztem ilyet.
15/28 A kérdező kommentje:
12-es igen, a jó öreg viszonzatlan:(
2013. dec. 15. 19:35
16/28 anonim válasza:
azt érzem jelenleg is, hogy nagyon hiányzik :) alakul valami közöttünk, és még nem vagyunk együtt, de ha minden jól megy holnap találkozunk :) eddig még nem válaszolt az üzenetemre :/
18/28 anonim válasza:
Nélküle nincs kedvem semmihez a nap nagy részében.
Amikor vele vagyok, azt nagyon megbecsülöm és az ő boldogsága az én boldogságom. Nehéz leírni azt az érzést.
,,A távolság valójában nem centi vagy méter, hanem, hogy valaki a saját bőrében sem fér el."
19/28 anonim válasza:
Megemelkedett tudatállapot, életerő, pozitív hangulat, kreativitás minden téren, szenvedély, tűz, erő, hit, öröm, bánat, csodálat, érzések kotyvasza. Mindenesetre akkor írom a legszebb gondolataimat. Engem a nő inspirál leginkább!
20/28 anonim válasza:
nagyon jól esik a közelében lenni. jó érzéssel tölt el az is ha nem beszélünk de ott van mellettem vagy csak nézem. semmit sem találok szebbnek az ő mosolyánál. recskázás után és nagyon kellemes rá gondolni. röviden ennyi.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!