Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy fiúval és szexeltünk is meg minden de mostanában mintha nem is járnánk pedig nem szakítottuk és most nem tudom hogy mivan vagy hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:33
1/7 anonim válasza:
Nem esett még le, hogy csak arra kellesz neki?
2/7 anonim válasza:
ülj le vele megbeszélni hogy miujság, aztán vagy együtt tovább, vagy külön ki-ki a maga útján
3/7 anonim válasza:
Nos van egy rossz hírem, én sem tudom hogy mit tegyél.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak Te gondoltad, hogy jártok?
5/7 anonim válasza:
Hát, én nem adnám meg neki azt az örömöt, hogy még én fogom ezek után keresni. Valószínű, hogy csak arra kellettél neki. Ha már tényleg nem keres napokig, akkor te is fogd fel kalandnak. Ne gyötörd magad.
6/7 A kérdező kommentje:
nem arra kellettem neki mert nem csak szexeltünk hanem mint egy normális pár randiztunk is és ő kérdezte meg tőlem hogy járunk e pedig hát nem futottak utánam a fiúk!
2013. dec. 15. 19:25
7/7 anonim válasza:
Addig persze hogy úgy viselkedik, de miután megkapta amit akart.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!