Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai? Valahogy ilyen vágyak vannak mostanában bennem. Mit tegyek ellene? Szerintetek engedjem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és gyakran gondolkoztam azon, hogy megengedem a barátomnak, hogy megujjazzon.. és ilyenek.
Magam is korainak gondolom, de szeretném:s
2013. dec. 6. 15:28
1/12 anonim válasza:
Szerintem engedd. Nincs abban semmi rossz, ha ket fiu ujjazza egymast.
2/12 anonim válasza:
Engedd. De azt jobb ha már most tudod: utána már még többre fogsz vágyni.
3/12 A kérdező kommentje:
lányvagyok..
2013. dec. 6. 15:30
4/12 A kérdező kommentje:
kifejtenéd?:s
2013. dec. 6. 15:31
5/12 anonim válasza:
#1: Fiú?! Felőlem olyan meleg is lehetsz mint a Nap, de ezt a kérdést fix hogy lány tette fel.
Kérdező: Egészségre nem káros és mai időkben nem égetnek meg érte szóval nem gond.
7/12 anonim válasza:
Bocs nem láttam.. ezek szerint lemaradtam.
8/12 anonim válasza:
Ne ujjazzon, hanem tanulja meg hol a csiklód, és addig ne nyúljkáljon odabent amig nem tud rendesen legalább a kezével elvinni a csúcsra ;)
9/12 anonim válasza:
Ezt inkább saját magadnak csináld még!
10/12 A kérdező kommentje:
15:51
aznem eléd..
2013. dec. 6. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!