Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátnőm? Lehet-e rajta változtatni?

Figyelt kérdés
Nem értem miért, ő teljesen az orális szex ellen van, legalábbis velem. Nekem még sose volt részem ilyenbe, nekem ő volt az első, de neki ezelőtt már volt egy kapcsolata és őt rendszeresen orálisan kielégitette, a fiú ki is nyalta, de velem semmit nem akar. Se azt hogy ő engem, se azt hogy én őt.
2013. dec. 15. 15:16
 1/8 Zakathol ***** válasza:
100%
Ha neked ezzel gondod van, beszéld meg vele. Ha nem változtat és neked nagyon szükséged lenne az orális szexre a nő részéről, akkor pedig köszönj el tőle. Megváltoztatni ne akard a társad, mert nem a tulajdonod. A hozzád leginkább illő embert keresd, ne "csinálj" egyet magadnak.
2013. dec. 15. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
ideje dobni.
2013. dec. 15. 15:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megbeszélni vele de nem jártam sikerrel :(
2013. dec. 15. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogyan próbáltad, mit mondtál?

És ő mit mondott, miért nem akarja?

2013. dec. 15. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is szinte mindig kielégítettem a pasijaimat orálisan. A mostani barátom is sokat könyörgött érte. Nem arról van szó, hogy nem csinálom szívesen. Én néha undorodok... Gondolom ő is ezért nem csinálja. Nem tőled undorodik.
2013. dec. 15. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:
de azt nem értem hogy a régi barátjának csinálta és nekem miért nem? nemigazán van mitől undorodjon, rendezett vagyok, törődök magammal, nem is vagyok büdös... az előző pasija meg épphogynem egy cigány volt...
2013. dec. 15. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy őt sem állt szándékában ilyen módon kielégíteni, de valahogy nyomást gyakorolt rá. Az is kérdés, hogy hány éves volt az akkori kapcsolatában, meg ugye első volt neki, ha jól vettem ki, nem biztos, hogy felvállalta az akaratát. Lehet, hogy melletted adja igazán önmagát azzal, hogy nem teszi meg, próbálj még beszélni vele erről.
2013. dec. 15. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy nem tőled undorodik :D.Magától az érzéstől, illetve "ízektől". Volt akinél belementem, hogy a számba élvezzen, volt akinél ha fizetett volna, se engedtem volna meg. Ha szeret majd megteszi, vagy mikor kézbe veszi a dolgokat kérd meg, caak előtte izgasd fel ;)
2013. dec. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!