Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nem lehet teherbe esni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nem lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés

Csak általánosságban kérdezem. Nem vagyok terhes, meg semmi, csak kíváncsi.

Szóval keresgéltem cikkeket, hogy mikor nem lehet terhes a nő, és az egyik nem volt pontosan világos. Ugye az egyik hogy ha védekeznek vagy óvszerrel vagy ha a nő fogamzásgátlót szed. A másik amit nem tudok pontosan, hogy a menstruáció előtt pár nappal (de pontosan hány nappal) kizárt dolog, hogy a nő teherbe essen?!

2013. dec. 14. 09:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul bármikor teherbe lehet esni, mert a fogamzásgátló se jó meg az óvszer se meg semmi se...
2013. dec. 14. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Kb... Csak nem mindegy, hogy 1 ezrelék esélyed van rá, vagy 30 % ...
2013. dec. 14. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:
És amúgy tudom, hogy ez nem ehhez a kérdéshez tartozik, de az miért van hogy valaki meddő? Genetika? Vagy mi lehet a probléma?
2013. dec. 14. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Szervi elváltozás miatt is lehet pl.
2013. dec. 14. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!