Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e első alkalommal teherbe esni a menstruáció előtti 1 héttel?
Figyelt kérdés
#menstuacio elotti terheseg #elso alkalom utan
2013. szept. 2. 13:34
2/10 A kérdező kommentje:
és kb hány százalék?
2013. szept. 2. 13:37
3/10 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy hány százalék. Ha 10% és te éppen beletartozol abba a 10%-ba.
4/10 anonim válasza:
74,152%
Tehát sokkal több, mint szeretnéd. Irány esemény utániért!
Gratulálok az első alkalomhoz. Egyeseknek sikerül egy életen át elkerülni, hogy abortuszuk legyen, vagy esemény utánit kelljen bevenniük, neked nem sikerült.
5/10 A kérdező kommentje:
vedekezni vedekeztunk csk az a baj h eddig soha nem szakadt ki az ovszer,es most pont roszkor...
2013. szept. 2. 13:49
6/10 anonim válasza:
Hogyan kell óvszert kiszakítani??? Nekem ~15 év alatt nem sikerült egyet sem, pedig sokat elhasználtam...
7/10 A kérdező kommentje:
hat ez az h maskor nalunk se volt baj..most peddig nm tudom
2013. szept. 2. 13:54
8/10 anonim válasza:
mit értesz az alatt, hogy első alkalom alkalommal? Hogy először lennél terhes?
Sajnos elég jó esélyed van rá, a megoldás az esemény utáni (utána meg egy hónapig nagyon vigyázni, mert nem vehetsz be újra, és nagyon egészségtelen)
9/10 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsot! es az esemeny utanit 24 oran belol kell bevennni?
2013. szept. 2. 14:13
10/10 anonim válasza:
Nem, 72 órán belül.
Háziorvossal, nőgyógyásszal, sürgősségi ügyelettel tudod felíratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!