Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjon csak találka, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjon csak találka, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel párszor csak "azért"találkoztam.Már legutóbb megbeszéltük,hogy kölcsönösen többet érzünk.Ő kezdeményezte,hogy többet beszéljünk telefonon ill.chat-en.Mivel van egy élettársa (aki nála lakik),és elég kötött a keze csak titokban megy ez is.Nem mer lépni,szerintem.Hogyan kezeljem a helyzetet?Ha beszélünk nem merek személyeskedni,hogy telt a napod,mi jót csinálsz ilyesmikre gondolok?Ő egyébként nem kérdez ilyeneket,de akkor miért szeretne kapcsolatban maradni,pedig mondtam neki,hogy megérteném,ha csak "azért"találkoznánk,igy miért jó neki?
2013. dec. 14. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenki tudta követni a gondolatmenetet csak én nem?
2013. dec. 14. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
a kérdező a szeretője egy pasinak a pasi többet akar megakarja ismerni a kérdezőt csak nem szakit a mostani élettársával mert nem mer lépni..én.igy vettem. kérdező ez a lényeg nem?
2013. dec. 14. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:

#1 - hogyne... :D

Ránézésre van egy férfi, akinek van élettársa, meg mellette a kérdező akivel a szex miatt kavarodtak össze aztán az egyik fél (a kérdező) többet kezdett érezni.

A feltett kérdés, hogy ő hogyan kezelje, hogy a férfi nem akarja otthagyni a másik nőt.

A komolyabb kérdés szerintem, hogy mit akar a kolléga úr.

Ha Téged, akkor miért van együtt az élettársával?

Ha az élettársát, akkor Te mit is keresel a dologban?

Ha két nő kell neki, akkor igyekszik ezt az állapotot fenntartani: az egyikkel jó a szex, a másik mos-főz-vasal és gondolom szintén van szex. Az első nő belemegy ebbe, az élettársat pedig nem juttatják infóhoz.

Neked kell érezned mit is szeretne valójában.

Én úgy vagyok vele, hogyha barátnőm van az lehetőleg csak az én barátnőm legyen - ha neked oké ez így, akkor hagyd a dolgot ennyiben, ha nem oké, akkor vagy hagyd faképnél vagy próbálj előrelépni az első helyre.

Ha érdekelné egyébként, akkor feltehetően kérdezné is.

Üdv,

27F

2013. dec. 14. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Te mondtad hogy többet érzel, erre ő is azt mondta?

Nem lehet, hogy csak azért mert akkor nincs több szex?

Kérdezd meg milyen napja volt az élettársával...szerinted? :S

2013. dec. 14. 09:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen második és harmadik válaszoló,köszönöm,hogy átlátjátok a kérdést.És persze a választ is köszönöm!
2013. dec. 14. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Az milyen,ha valaki első helyet szerez magának?Nem vagyok gyakorlott ilyesmiben.Nem mondtam neki,hogy nem lesz szex,ha nem lép,csak normálisan kérdeztem,mit is szeretne.Akkor én is úgy próbálom felfogni az egészet.Ennyi.
2013. dec. 14. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"a kérdező a szeretője egy pasinak a pasi többet akar megakarja ismerni a kérdezőt csak nem szakit a mostani élettársával mert nem mer lépni"

Ez itt a női gondolatmenet a kérdező részéről, ezt a kérdező teszi bele ebbe a sztoriba, mert számára igy emészhető és elfogadható ez az egész. A nőknél ez egy ilyen izé és itt az izé kifejezés áll legközelebb a valósághoz, ahogy az élet értelméhez a 42.

A nők megmagyarázzák maguknak, ha valamit akarnak és azt is ha nem, mindenre van magyarázat.

Ez a szerencsétlen pali egy szót nem mondott semmiről. Ő semmi mást nem csinál csak időnként felmegy a kérdezőhöz, jól megdugja, kieszi a hűtőjét majd hazamegy a csajához.

Ebbe csak egy nő képes belemagyarázni azt biztos szeret és biztos csak nem mer lépni meg ilyen hülyeségek.

Kérdező úgy döntesz ahogy akarsz, ahogy neked jó, ha neked ez jó akkor hagyd hogy rádjárjon időnként (csak akkor miért olvasom itt a kérdésed?), a döntésed elött annyit tudok segiteni, hogy elmondok egy tényt, ami tényleg tény és nem fantazmagória: pali annyi van mint a nyúlsz@r.

2013. dec. 14. 10:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Na ja,jól bele lehet kavarodni dolgokba...Majd még kitalálom,hogy is lesz a legjobb!
2013. dec. 14. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Pontosan, Neked kell kitalálni mit szeretnél tőle. Utána finoman kideríteni ő mit is szeretne, aztán ha a kettő egyezik akkor lehet hosszabb távban gondolkodni.

Ha nem, akkor meg talán körülnézni más irányban.

2013. dec. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!