Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon féltem, még most is remegek 1 picit ha rá gondolok de így viszagondolva pedig izgat ez az egész. Miért van ez?
Azért van szerintem, mert a legtöbb nőt felizgatja a tudat, hogy egy férfi uralkodjon fölötte...többnyire úgy szexuális értelemben gondolom. Engem is valahol megrémít az ilyesmi, de valami belső késztetés miatt felizgat, hogy érzem, hogy a férfi erősebb nálam, és kb. azt csinál velem, amit akar.
De azért elég tahó tirpák volt, aki ezt tette a vonaton! :|
Hú, de a helyedben én is be...tam volna, én se mertem volna megmozdulni, nehogy még elkezdjünk dulakodni, és megerőszakoljon.
Ja, és szerintem mondd meg anyukádnak, üljetek le nyugodt körülmények között, és meséld el szép lassan, hogy miért is hívtad akkor. :S
(Ja, engem molesztált az apám évekig, tehát tudom, miről beszélek. De amúgy nem amiatt vonzódom ahhoz, hogy érezzem, hogy a férfi erősebb, mert már ovis koromban is izgatott a téma, pedig akkor még hozzám sem ért apám.)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!