Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgat valaki ilyen zenét?
2013. dec. 13. 01:15
1/13 A kérdező kommentje:
Mi a műfaja?
2013. dec. 13. 01:16
2/13 anonim válasza:
Csak ilyeneket hallgatok az ájfonomon.
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
Sosem értettem, hogy mi ebben a jó :D
2013. dec. 13. 01:22
6/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_r3d7K5YjpU ez jobban begyütt
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
de ha csillsztep kő https://www.youtube.com/watch?v=eS5je5rf-Ms ez a világon a legnagyobb
9/13 A kérdező kommentje:
2013. dec. 13. 01:32
10/13 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ebben mi a jó, szerintem nagyon sblonos és egyszerű, de ez magányügy, az én véleményem.
Jómagam szeretem a szimfónikus zenét, így többnyire filmzenéket hallgatok, néha Dvorak-ot, vagy egyebet. Mozgalmas, változatos, izgalmas, nem állandó négy negyed. Talán azért rajongok érte, mert fúvószenekarban tülköltem 30 évet. Szeretem, ha hangszerarzenál veszi körül a fejemet. Megmozgatja a ritmusérzékemet és segít gyakorolni is, mert fura helyken fura dolgok történnek néha. Legjobban John Williams és James Horner jön be, de ezen kívül természetesen más is szóba jöhet.
Néha látom, hogy furán néznek rám az emberek a buszon. Megértem őket, de ezért nem fogok változtatni. Nekem így teljes az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!