Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a közvélemény arról a fiúról aki ilyen zenét hallgat? És lányról? Fontos a zene ismerkedésnél?
Szerintem valamennyire igen.
Tehát ha fanatiku Bieber fan és a rockra pl. szennyként tekint,akkor az a személyiségén is meglátszik.
Az ugyanolyan zenei ízlés nem fontos annyira, de természetesen szívesebben ismerkedem olyannal, aki hasonló dalokat hallgat.
Amit belinkeltél nem rossz :)
Nekem van egy ismerősöm, aki pontosan ilyen zenéket hallgat. Alapvetőleg nem baj, én is szoktam néha, de ne ez legyen a mérce. A nagyon hipnotikus és elvont zenét hallgatók viszont elég negatív szimpátiát keltenek ki belőlem sajnos, belegondolni is maga a borzongás számomra.
Meg nekem pl az a lényeg, hogy ne azért hallgasson ilyeneket, hogy ettől ő különlegesebb legyen/annak látszódjon, hanem azért, mert egyszerűen tetszik neki, az alapvető természetéből fakadóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!