Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a DJ srácok találnak meg?
2011-ben volt 'viszonyom' két DJ sráccal, azóta (szinte) csak a DJ-k találnak meg, és kezdeményeznek nálam.
Kétlem, hogy a fent említett két srác bármit is mondott volna bárkinek is rólam.
Ez csak véletlen?
19l
A play gombot ismerő mulatóst kaziról/cd-ről/vinylről játszó emberkék nem DJ-k !(ilyeneket látsz kisebb helyeken és kocsmákban is)
Ha ilyenek voltak akkor te nem DJ-vel jártál.
16:35
Nem csak a rocker ember ember. :)
Én mindenféle zenét meghallgatok, és azt kell mondjam, az elektronikus zene is lehet éppúgy szórakoztató mint a rock. (Persze ha igényes)
Nem kizárt a véletlen lehetősége. Én egy időben egymás után 5, ismétlem öt Andrea nevű lánnyal ismerkedtem meg. Már röhögtem magamon.
F.
Az utóbbi 1 évben 5 en vettünk autót a haveri körömből. Mindnek I-vel kezdődik a rendszáma..
Szerinted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!