Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkből milyen reakciót vált ki az, ha egy ismerősük (aki fiú/férfi) a facebookon sértő megjegyzéseket tesz a babaposztokra?
Figyelt kérdés
#Facebook #babaposzt
2013. dec. 12. 22:07
21/21 anonim válasza:
Hát... nekem is herótom volt tőle, hogy már a csapból is babák folynak, tényleg elég irritáló. De pont erre van a "követés leállítása" opció, arra rákattintottam és kész.
Én azt gondolom, érthető, hogy a kisgyerekes anyukákkal csak az történik, hogy "vigyorgott, pukizott, nyálbubit fújt... stb.", és nekik ez fontos élmény, tehát ezt fogják az ismerőseikkel megosztani. Nem hiszem, hogy joggal sértegethetné őket ezért bárki, a baba meg főleg nem tehet róla - őt sértegetni meg nem csak taplóság, de még óriási butaság is.
Szóval annak ellenére, hogy valahol minimálisan megérteném az illetőt, elítélném, mert meg lehet ezt oldani kultúráltan is, ráadásul úgy, hogy az érintett anyukák ne is tudjanak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!