Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkből milyen reakciót vált ki az, ha egy ismerősük (aki fiú/férfi) a facebookon sértő megjegyzéseket tesz a babaposztokra?
pozitív. én sem szeretnék gyereket.
L21
Arra gondolnék, hogy mekkora bunkó ez a tóth józsi, hogy beszól a gyerekem fényképei miatt! Ha nem tetszik miért nem tilja le a követést, és nem látja többé!
Hallod apjok! Ennek a barom tóth józsinak vágd szét a pofáját ha legközelebb a kocsmában meglátod! Beszólt a ganyé a gyerek miatt!
Le lehet iratkozni arról, aki túl sok babát posztol, én is ezt szoktam tenni. (Nem kell letiltani, ismerős is maradhat, pont erre van a leiratkozás.)
Ha csak felcs3szte magát és kiírja a saját üzenőfalára, ő dolga. Ahogy a babaposztolóknak is a saját dolga. Ha túl sokat hisztizik, róla is leiratkozom. Ha viszont MÁS POSZTJA ALÁ írja ezeket, akkor nagyon nem lesz róla jó véleményem. Ha meg akar valakit győzni arról, hogy ne csinálja ezt, akkor írjon neki PRIVÁT üzenetben vagy még jobb ha felhívja / átmegy hozzá. Ha nem elég közeli ismerős, hogy egy telefont megejtsen, akkor meg miért foglalkozik vele pontosan? A saját üzenőfalán kifakadást túlélem (kivéve ha a gyerek ellen szól, azt nem értem...). Ha a babaposztok mennyisége milyensége zavarja, engem is zavar.. de mást nem kell ezzel piszkálni.
Megkeresném és adig ütném amíg mozog.
Amúgy meg nem érdekelne,kitörölném és ennyi. Ő baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!