Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkből milyen reakciót vált ki az, ha egy ismerősük (aki fiú/férfi) a facebookon sértő megjegyzéseket tesz a babaposztokra?
Mondtam én magamnak, Hogy Yoda! Nem kell neked fészbúk, mert csak a gondhalmazokat hozza magával!!
Na legalább nem ezen megy a téma egész nap, hogy a fészen ki lájkolgat, meg mennyi az ismim száma, meg ki leskelődik utánnam, iket írnak az üzenőfalamra..
Elég itt elviselni azt a sok retard atrocitást amit nap mint nap megkapok :D
Sértő megjegyzéseket babaposztokra?
Ha én ilyet látnék biztos sajnálnám a pasit, azt gondolnám így éli ki magát, elég szánalmas viselkedés. ha kacsaszájú p*csákra írna, még megérteném.. de Komolyan? babákat? :D
Nem mintha nagyon érdekelne.
Én férfiként is sértőnek találom, tapló, mondjuk.
De akkor is, ha más témában teszi.. elég sok dolgot lát ott az ember ami nem tetszik, hát istenem. De, hogy energiát fektetek arra, hogy bunkó is legyek... beteg egy elme lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!