Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel engesztelhetném ki?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap itt volt nálam a barátnõm, teljesen bedobtam minden jó tulajdonságomat (fõztem, kedvenc filmét néztük) szóval jól telt az este, de amikor "összemelegedtünk" volna, el akartam volna ereszteni diszkréten egy galambot, mert reggelire májkrémet ettem, ami felpuffaszt, és már kellemetlen volt, ezért kimentem az udvarra, de az istenért nem akart kijönni. Azt hittem, akkor biztos elment, de amikor bementem a szobába, hirtelen tüsszentettem, és azzal a lendülettel egy olyan recsegõset fingottam, hogy még fájt is. Ezen úgy kiakadt, hogy elkezdett hisztizni, de egyre rosszabb lett a helyzet, amikor a szag is elért hozzá, fogta magát, és kirohant :( Mit mondjak neki ezek után?2013. dec. 12. 19:23
11/12 anonim válasza:
Most megnevettettél. Tényleg aktuális még ez a kérdés? Tudod hányszor jártam én már így? Alsógatya nélkül alszok. Képzeld el egyik reggel amikor nagy robajjal kirepültek a galambok, a kicsinyeik is kiszöktek, és lezuhantak az ágyra. Én persze rohantam menteni a menthetőt. Mire kijöttem, a feleségem eltakarított utánam. Egy rossz szót sem szólt, csak kinevetett. Szóval, ha csak ezért lelép, vagy bocsánatkérésre kényszerít, akkor ez csak egy gyenge kifogás. Lehet, hogy kellemetlen, de természetes dolog. És különben is, a lányok is szoktak, ne játssza már meg magát. Csak a lányoké sunyi, lapos, melynek szaga irtózatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!