Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel engesztelhetném ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap itt volt nálam a barátnõm, teljesen bedobtam minden jó tulajdonságomat (fõztem, kedvenc filmét néztük) szóval jól telt az este, de amikor "összemelegedtünk" volna, el akartam volna ereszteni diszkréten egy galambot, mert reggelire májkrémet ettem, ami felpuffaszt, és már kellemetlen volt, ezért kimentem az udvarra, de az istenért nem akart kijönni. Azt hittem, akkor biztos elment, de amikor bementem a szobába, hirtelen tüsszentettem, és azzal a lendülettel egy olyan recsegõset fingottam, hogy még fájt is. Ezen úgy kiakadt, hogy elkezdett hisztizni, de egyre rosszabb lett a helyzet, amikor a szag is elért hozzá, fogta magát, és kirohant :( Mit mondjak neki ezek után?
2013. dec. 12. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát ez k**va nagy XDDDDDD
2013. dec. 12. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
fake: amelyik hangos, annak nincs erős szaga
2013. dec. 12. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
:) Feldobtad ezt az unalmas estét :D JÓ!!! (Y)
2013. dec. 12. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
K**va vicces volt, tényleg..
2013. dec. 12. 19:28
 5/12 A kérdező kommentje:
De egész nap morgott a belem, szóval ez eléggé szagosra sikerült :(
2013. dec. 12. 19:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha együtt akartok maradni, ideje hozzászoknia :D nálunk ez nem okoz problémát ha becsusszant, persze ne az arcába told lehetőleg..
2013. dec. 12. 19:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem az arcába toltam, de mivel tüsszentettem, ezért elfordultam, és pont felé tartott a hullám, lehet ezért akadt ki annyira :(
2013. dec. 12. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
De hogy lehet ezen ki akadni, hát nem szándékosan toltad befele az arcába, francért nem tudta elintézni egy nevetéssel. Nem is értem, hogy lehet ez a történet igaz..
2013. dec. 12. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Feldobtál a sztoriddal... Köszi!

Én nevettem volna. Sokat. Nem hiszem el hogy ő nem szokott pukizni. Ezt nem szabad ilyen vér komolyan venni. Lehet futcsán hangzik de ezzel még a jövőben poénkodni is lehet.

Szerintem vegyél valami plüsst neki ami felveszi a hangod azután majd elismétli neki ha megnyomod. A bocsànatkérő szöveg pedig poénos legyen.

2013. dec. 12. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:

:DDD

de ez nem normális amúgy, szerinte párolog?

én ilyen nővel biztos nem akarnék semmi komolyabbat, sosem tudnám elengedni magam mellette - átvitt értelemben sem :D

2013. dec. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!