Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl perverz lány. Szerintetek? Ez nem durva már?
Én meg a barátnőm ismerünk egy elég fura lányt. A suliban a folyosókon, különböző khmm... érdekes szövegű zenékre táncol, nem is zavartatva magát. Szűk, kivágott ruhákban szokott járkálni. Mindig olyan jellegű poénokat süt el. Sosem zavarja ha megbámulják miközben a földön ülve banánt eszik, vagy ilyesmik...
Az ilyen csajok tényleg bejönnek a fiúknak? Szerintetek?
Ennyi alapjan azt mondanam, hogy valoszinuleg olyan tipusu ember lehet, aki barhol van, barhova belep, kepes rogton azt a helyiseget kicsit a sajat jatszoterenek, sajat barjanak tekinteni es gatlasok nelkul akar tancra perdulni, felszabadult lenni.
En baromira nem ilyen tipus vagyok, nagyon nem az en vilagom, de tetszik, hogy van ilyen es ha nem oncelu harsanysagba, puszta magamutogatasba, ripacskodasba csap at a dolog, hanem tenyleg oszinte es felszabadult, zsigeri viselkedesrol van szo, akkor akar csodalni is kepes vagyok az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!