Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csufolodnak velem amiert nem hordok napi szinten melltartot? 14/L
Eloszor is bocsanat amiert a helyesirasom katasztrofa....
Hat arrol lenne szo,hogy 14 eves lany vagyok az osztalyumkba csak 8 lany van de en vagyok a lekisebb mivel szeptdmberi vagyok....magassagra is csak 1,,54 cm vagyok...nem valoszinu h noni fogok valaha mert mar 1 eve egy arva centit nem nottem....Szoval az osztalyombol mind a 7 lany hord pusapos melltartot vagy minek is mondjak az ilyeneket. Nekem is van 2-3 db melltartom amit suliba nem szogtam nagyon hordani
es 2 topom...amit torna oran hasznalok....Zavar a melltarto ha rajtam van...hiba sexi ha kilatszik a pàntja meg ilyenek...emgem egyszeruen zavar...jovohet korul megyek anyukamal vasarolni fehernemuket ezt sajna a suliban a pletykas unokatesom miatt mindenki tudja s csufolkodik,hogy en anyukamal megyek vasarolni...ok a baratnoikell vasarolnak nem szulokel...ez nagyon "ciki" ?
Remelem azert ertheto amit irtam....Koszonom annak aki elolvasta es ertelmes valaszt ir(t)
a csufolódás az oké,ha hordanál mell tartót akkor is csufolni fognak,ez az élet rendje,mindenkit csúfolnak van akit jobban,van akit alig.
A melltrtó hordás illetve annak hiánya viszont,már más kérdés.ha nem hordod,idővel meg ereszkenek és igen csak oldalra nézőek lesznek ami nem túl szép.
kedves utolsó! elmondom hogy példának okáért én kb. 13 éves korom óta hordok melltartót, mégis picit oldalra néznek.
Kedves kérdező! Szerintem egyáltalán nem ciki. Hordj toppot hogy ne látszódjon át a bimbód és kész. ha már nagyon zavar akkor pedig melltartót is, de ne push up-ot, hanem normált. ha kényelmetlennek érzed akkor otthon pedig vedd le. Nem szabad túl sokat melltartót hordani mert az sem egészséges. Meg kell találnod az arany középutat. Esetleg próbáld meg a sportmelltartót. Az kényelmes szerintem.:) És egyébként szerintem teljesen normális hogy anyukáddal mész vásárolni, semmi ciki nincs benne csak a mai kis szuzk*rvák tulreagaljak a telefonnal együtt. Jéé én 18 éves vagyok mégsincs okostelefonom, stb. Ha valaki megszólna emiatt ezt mondanám : Elég szégyen, hogy okosabb a telefonod mint te magad. ne foglalkozz velük.! csak magaddal, hogy neked mi jó és kényelmes, hagyd figyelmen kívül a médiát, és a csúfolódó kis szörnyeket is, különben te is olyan korccsá válsz mint a mai tinik 80%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!