Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csufolodnak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csufolodnak velem amiert nem hordok napi szinten melltartot? 14/L

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsanat amiert a helyesirasom katasztrofa....

Hat arrol lenne szo,hogy 14 eves lany vagyok az osztalyumkba csak 8 lany van de en vagyok a lekisebb mivel szeptdmberi vagyok....magassagra is csak 1,,54 cm vagyok...nem valoszinu h noni fogok valaha mert mar 1 eve egy arva centit nem nottem....Szoval az osztalyombol mind a 7 lany hord pusapos melltartot vagy minek is mondjak az ilyeneket. Nekem is van 2-3 db melltartom amit suliba nem szogtam nagyon hordani

es 2 topom...amit torna oran hasznalok....Zavar a melltarto ha rajtam van...hiba sexi ha kilatszik a pàntja meg ilyenek...emgem egyszeruen zavar...jovohet korul megyek anyukamal vasarolni fehernemuket ezt sajna a suliban a pletykas unokatesom miatt mindenki tudja s csufolkodik,hogy en anyukamal megyek vasarolni...ok a baratnoikell vasarolnak nem szulokel...ez nagyon "ciki" ?

Remelem azert ertheto amit irtam....Koszonom annak aki elolvasta es ertelmes valaszt ir(t)

2013. dec. 11. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a csufolódás az oké,ha hordanál mell tartót akkor is csufolni fognak,ez az élet rendje,mindenkit csúfolnak van akit jobban,van akit alig.

A melltrtó hordás illetve annak hiánya viszont,már más kérdés.ha nem hordod,idővel meg ereszkenek és igen csak oldalra nézőek lesznek ami nem túl szép.

2013. dec. 12. 21:06
 12/12 anonim válasza:

kedves utolsó! elmondom hogy példának okáért én kb. 13 éves korom óta hordok melltartót, mégis picit oldalra néznek.

Kedves kérdező! Szerintem egyáltalán nem ciki. Hordj toppot hogy ne látszódjon át a bimbód és kész. ha már nagyon zavar akkor pedig melltartót is, de ne push up-ot, hanem normált. ha kényelmetlennek érzed akkor otthon pedig vedd le. Nem szabad túl sokat melltartót hordani mert az sem egészséges. Meg kell találnod az arany középutat. Esetleg próbáld meg a sportmelltartót. Az kényelmes szerintem.:) És egyébként szerintem teljesen normális hogy anyukáddal mész vásárolni, semmi ciki nincs benne csak a mai kis szuzk*rvák tulreagaljak a telefonnal együtt. Jéé én 18 éves vagyok mégsincs okostelefonom, stb. Ha valaki megszólna emiatt ezt mondanám : Elég szégyen, hogy okosabb a telefonod mint te magad. ne foglalkozz velük.! csak magaddal, hogy neked mi jó és kényelmes, hagyd figyelmen kívül a médiát, és a csúfolódó kis szörnyeket is, különben te is olyan korccsá válsz mint a mai tinik 80%-a.

2013. dec. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!