Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell egy kedves férj, aki jó apa, de mellette kell egy szerető aki jól elintéz az ágyban. Mit gondoltok erről?
Nem mondom meg mit gondolok erről, mert kib..sznak innen.
Ha így gondolod, egy aljar..banc vagy, öld meg magad...
Szomorú ha valaki az egyikben nagyon jó, a másikban nagyon rossz.
Apum 49 éves, anyu 41 és apa szerintem pont ezt a 2 az 1-bent testesítheti meg. Eléggé alfahímes, laza viselkedése van, könnyen barátkozik emberekkel, szeret flörtölni a nőkkel, de mióta összeházasodtak, már 20 éve, nem csalta meg anyát és a világ egyik legjobb apája.
Előtte meg mindig falta a nőket, mama is mesélte hogy hetente más nőt vitt fel a szobájába anya előtt.
Szóval létezik ilyen. Hogy ritka-e, azt nem tudom.
Bár azt vettem észre, hogy ahhoz hogy valaki jó legyen az ágyban, társulhat felelősségteljes, "kedves" viselkedés a velem való kapcsolaton kívül. Az előző barátom amilyen visszafogott volt a külvilág felé, akkora szexgép volt az ágyban és nagyon jól csinálta.
20/L
Erre csak egy idézettel tudok válaszolni:
Before you judge me, make sure you are perfect!
Gyengébbek kedvéért: Mielőtt bírálsz engem, bizonyosodj meg afelől, hogy Te tökéletes vagy!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!